Oh! den sommer.

Godt vi fik kortet de flyvninger af her til sidst. Der bliver meget fint vejr på lørdag, men bare meget varmt ikke mindst i Tyskland. Vind omkring sydøst. Lad os håbe, at disen ikke driller endnu engang, så vi kan få duerne tidligt ud.

Vi er stoppet med sektionsflyvninger for i år, så der kommer en del flere duer med i DdB. Soltau og Göttingen er to gode stationer. Nordjyderne er vel kommet sig igen efter de grumme fejlløsladelser, så få nu nogle duer af sted i DdB.

Her i Viuf har enkehunnerne været på træning – 40 km. – hver morgen. Det er god til dem at være i aktivitet, så de ikke starter fældning af dækfjer, selv om nogle er ude på 4. slagfjer. Vi vil også prøve at hjælpe dem lidt i denne varme ved at give dem Belgasol i vandet de sidste par dage inden afsendelse. Belgasol er et universal elektrolytprodukt fra Henk De Weerd, og vi har brugt det i mange år.

I dag er afholdt den første Hot-Spot flyvning hos DAPIRACE i Aabenraa, og vinderen er min gode ven Karl Alfred Hansen i Horsens. Godt gået gamle dreng, så er du virkelig oppe på hesten igen.

Så er auktionen over afdøde Egon Jensens duer planlagt. Jeg vedlægger lige annoncen fra DdB’s aktivitetskalender, men vender tilbage med lidt mere omtale, når tidspunktet nærmer sig.

Tidspunkt:

11.08.2013 – 09:30

Sted:

Mazda Vejen, Søndergade 109, 6600 Vejen

Beskrivelse:

Efter ønske afhændes samtlige Egon Jensens duer.
Nærmere præsentation er overflødig, da kvaliteten i Egons bestand er helt i top.
Dette viser de mange topresultater på alle distancer gennem flere årtier.
Bestanden er utroligt gennemarbejdet, og nænsomt tilført blodfornyelse hen over årene.
Der vil desuden blive udbudt et brugt unikon anlæg efter salget af duerne.
Stamtavler vil forefindes på burene, men der er intet katalog.
Dørene åbnes kl. 09.30, og auktionen starter kl. 11.00.

HJ.