Osnabrück.

Tja! Indlevering til denne meget uheldige station faldt mærkværdigt nok sammen med, at min bror blev begravet i Holstebro. For mig var det en hård dag! Det var svært at sige farvel til sin lillebror.

Heldigvis var Evald Jensen, én af brevduesportens store stjerner også kommet til ceremonien. Ved efterfølgende kaffebord fik vi os en super god snak om duernes daglige pasning. Vi kunne hurtigt blive enige om, at den daglige rytme i omgangen med duerne – pasning, træning osv. er forudsætningen for, at duerne kvitterer med flotte resultater. I år har denne rytme dog været angrebet ganske alvorlig af alt for dårligt vejr til træninger og opstartende flyvninger. For hans vedkommende, så var han blevet generet af nogle ny opsatte vindmøller i nabolaget. Tre af hans ældre duer var blevet ramt ned over ryggen, og kunne derfor ikke være med på de lange flyvninger, som de ellers skulle have været.

Hos mig har rytmen slet ikke indfundet sig i år. Med høgeangreb hele foråret, med  tab af 5 gamle og 15 unger, så har det været svært, og med store sygdomsproblemer i familien, er det ikke blevet vores år. – Det ser stadig ud, som om DdB  ikke kan slippe deres stationer i morgen, med mindre de flytter duerne lidt nord på. Garlstorf er nok det nærmeste sted med fornuftig vejrudsigt. Jeg har ikke sendt duer i DdB, men jeg synes alligevel, man bør tænke på duerne, de havde rigeligt at se til sidste lørdag.

Mine kommer i stedet med til Halstenbek i sektionen. Der skulle vejret være fint til løsladelse. En østlig vind skal dog nok give dem noget at se til.

Jeg trænger til afslapning, så dejligt vejr og duer, der kommer hjem uden at være overbelastet, må være den bedste måde at indtage denne afslapning på.

HJ.