Peter Knudsen er død.

Vi var nok alle klar over, at han var meget syg, men vi håbede nok også alle, at han ville komme igennem og være ved os nogle flere år. Det skete bare ikke.

Jeg kendte Peters far fra Landsdommerklubben. Det var heller ikke så længe, han fik lov til at være med. Peter var imidlertid klar til at tage over. Jeg blev hurtig klar over, at han vidste, hvad han havde med at gøre, og at han nok var måske det største talent i brevduesporten. Flere gange dansk mester og mange topresultater på udstillinger har vist sandheden i denne vurdering. Han havde meget samarbejde på det udstillingsmæssige med Dan Kristiansen. To af Danmarks største havde sluttet sig sammen. Desværre gav det helt urimelige skrammer i Landsdommerklubben i flere år, og det var måske den største hindring for en mere kreativ og fremtidsrettet udvikling i dette arbejde.

Men Peter kom i Hovedbestyrelsen og var her en meget dynamisk udvikler af mange ting. Han dokumenterede flere gode idéer, og hvis ikke de var blevet stoppet af konservatisme i hovedbestyrelsen, så havde de været til meget stor gavn i dag. Han var meget flittig og havde det forkromede overblik, når større arrangementer til vores Landsudstilling skulle sættes på skinner. Han formidlede megen god kontakt til udlandet og stod for flere gode busture sydpå. Han var i flere år en dygtig løslader.

Hans krop kunne desværre ikke mere. En stor skam for ham selv, for jeg er sikker på, at han ville have været sammen med os til evig tid. Det var han sådan set også, men bare ikke længe nok.

Peter havde stor støtte fra sin familie og ikke mindst sin kone. Til dem sender jeg mange krammer i disse svære timer.

HJ.