Pokkers uheld i dueslaget.

Det var ikke med duerne, men med mig. Jeg skulle hælde den sidste sæk korn op i en kornspand forrige mandag. Jeg var ved at tabe sækken og lavede en akavet bevægelse, så jeg fik forstuvet den ene af mine kunstige hofter. Det gjorde vildt ondt, men jeg kunne støtte på benet, og hen mod weekenden var det så nogenlunde brugbart igen.

Søndag fyldte mine kone, Bodil 75 år. Midt under en lille middag gik hun på toilettet, og her glider hun og får et hoftebrud. Hun er naturligvis på hospitalet i øjeblikket. Hun har det godt og kommer sikkert hjem på fredag.

Bodil har hele tiden været en stor støtte i dueslaget for mig, så det kommer til at gå ud over vores flyvesæson. Foreløbig er flyveholdet barberet ned med 30 %, og så må vi se, om vi kan få noget ud af det.

jeg får ikke tid og overskud til at skrive så meget på siden her et stykke tid. Vejr analyser og gennemgang af weekendernes resultater med roser osv. må jeg nok undlade.

Vejret er jo fint nu, så mon ikke vi får nogle gode sektionsflyvninger på lørdag. jeg glæder mig trods alt.

HJ.