prognoserne holdt stik.

Det gav nogle hurtige, men rigtig gode flyvninger. Nogle vil nok kalde dem ”skub i røv” flyvninger, men for mange af de afsendte duer var det sæsondebut, og der betyder et lille skub i enden en god træning, så de er mere klar til næste uges flyvninger.

I vores sektion – 32, lagde vi ud med en sportsflyvning, hvor der kun måtte sendes 4 duer pr. slag. Den flyvning plejer gerne at udarte sig noget anderledes end den efterfølgende åbne flyvning. Sådan også i går. John Korsholm på Sydals viste stor styrke og vandt flyvningen med 30 mpm til de andre i sektionen. Det var faktisk meget flot, og kan John fortsætte på den måde, så vil han gennembanke vi andre på de første DdB-flyvninger, som skal gennemføres med gruppeslip.

På begge flyvninger faldt duerne i hastighed op gennem Sønderjylland, men heldigvis kan vi i den nordlige ende glæde os over, at vi skal have sideløbende beregning i områder, så også vore duer kommer til at se værdige ud.

Den åbne flyvning blev stort set totalt domineret af Meldgaard & Jeppesen i Aabenraa. De havde de seks første i sektionen og i øvrigt rigtig mange i top 50. Det er meget flot, men det har også krævet knofedt med træning osv. Det er Dino Jeppesen, der står for den afdeling, og vi andre kan kun gratulere ham med resultatet.

Begge flyvninger var fra Altona, og det betød 220 km i vingerne til vores duer i Viuf. Måske nok lidt nemme km., men alligevel. Det var første gang, at vores ét-års var på kapflyvning, og vi havde satset næsten dem alle. De kom meget fint med flere i front på begge flyvninger. Alle var hjemme i løbet at en halv time med undtagelse af en enkelt, som stadig ikke er kommet. Den har heller ikke kunnet følge med flokken hjem på vores mange træninger, men den er hver gang kommet solo hjem i nogenlunde tid. Det er irriterende, for hunnen i det totale system mangler ham hver gang. Jeg ville droppe ham, men Bodil mente, at den skulle have en chance for at vise sit værd. Det er i øvrigt en De Rauw-Sablon due, så den kan jo godt være lidt langsom starter: I min filosofi, bør den dog ikke være så langsom. De øvrige duer af den afstamning kom udmærket.

Det er også glædeligt at konstatere succes i alle de andre sektioner, som havde duer på vingerne i går. Nu skifter vejret åbenbart radikalt i løbet af ugen, så sørg lige for at få duerne trænet i det ”nye” vejr de sidste par dage før afsendelse på fredag.

HJ.