Pyh! Lad os glædes ved, at vi slap pænt om ved flyvningerne.

Måske er vore duer ved at være gode til at klare det varme og buldrende vejr, eller er det løsladerne, der efter plamagen med Antwerpen, har fundet en heldig eller dygtig hånd. Flytninger og udsættelser har tilsyneladende været midlet til succes. Godt gået denne gang, kære løsladere.

Om lørdagen kunne snart intet lade sig gøre fra Tyskland, kun lige fra den nordlige del af Tyskland og så inden vejret begyndte at buldre i Jylland. Region Nord er tilsyneladende sluppet nogenlunde pænt om ved at flyve fra Heide om lørdagen. Nogle sektionsflyvninger blev også nået fra Tyskland, sådan i sidste øjeblik.

Nu blev en langflyvning fra Giesen ændret til start i Hannover om søndagen. Det er naturligvis noget andet, men alle duerne er tilsyneladende hjemme, og der blev en ganske fornuftig kapflyvning ud af det.

Region Syds mellemdistance fra Minden blev flyttet til Hannover, og duerne kom fremragende.

Så havde vi jo også overnatningsflyvning fra Karlsruhe. De var startet i meget smukt vejr, men løb selvfølgelig op i det dårlige vejr i Tyskland om lørdagen. Nu der det som regel rutinerede duer, der er medsendt, og de forstod da også at tackle situationen, selv om hastighederne faldt en del derved.

Landsvinder blev Brdr. Brøbech i Skanderborg med over 900 mpm. – ganske flot. På de næste pladser fulgte Tommy Reffstrup, 220, Peter Andersen 097, Bjarne Nielsen 172 og igen Brdr. Brøbech.

Fra Heide noterer jeg i Region Nord en vinder i Ringkøbing ved Karl Marius Åberg med 1219 mpm. og fra Hannover Gert Middelbo i Brande med 1367 mpm.

I Region Syd er regionsvinderne: Fra Hannover(Giesen) Torben Juhl i Hoptrup og fra Hannover(Minden) Heinrich Plath på Broager med 1472 mpm.

I Region Øst klarer man sig ganske flot. En svær flyvning fra Laxå bliver vundet af Tage Petersen 087 med 1270 mpm. og Hannover af Jørn & Henning i 114 med flotte 1338 mpm.

Der var mange flotte resultater landet over. I Brædstrup finder jeg Niels & Peter, som vinder begge flyvninger i sektion 52. Det får de UGENS ROSE for, men tillykke til alle vinderne.

I Viuf deltog vi kun på mellemdistancen, Karlsruhe og sektionsflyvninger. På mellemdistancen fra Hannover havde vi seks hunner med, og de gjorde det fremragende. 4 af dem over 1400 mpm, og den bedste, et barnebarn af ”255” ind som nr. 8 i sektionen med 1421 mpm. Fra Karlsruhe deltager vi endnu. På sektionsflyvningerne om lørdagen nåede de ikke helt op til os i Viuf, før det var begyndt at rumle og regne, og de lignede nærmest nogle med kraniebrud. De kom naturligvis et godt stykke ned i præmielisten, men de kom da hjem alle.

HJ.