Regionsmødet i syd.

Formanden gik ret hurtigt i gang med en redegørelse fra de dage efter Peter Andersen. Redegørelsen var meget omhyggelig. Den startede fra Vejle Sygehus, hvor Erik var for at støtte sin kone, Kis, som skulle have kemo. Her fik han den første opringning om Peter Andersen, og skulle skynde sig til Sekretariatet. Her var hele initiativgruppen samlet for at overbringe det, de havde fået optaget i skoven om PA. Man havde valgt Henrik Larsen som fremlægger. – Det var dumt, efter min mening, hvorfor ikke tage én af de andre nordjyder, og slet ikke komme med hele flokken, det var da grotesk i mine øjne- Derefter kom det referat, som vi alle kender.

Jeg tillod mig at bebrejde Erik, at man havde stillet sine mandater til rådighed, det er ikke smart overfor alle vi andre medlemmer. Det kan nok komme til at betyde nye ansigter i HB til februar.

Erik Rasmussen var mødt, åbenbart hidkaldt i PAs job. Hvorfor vælger man ikke én af de mange dygtige unge folk i vores medlemsskare. Sådan noget indikere, at Landsformanden burde udskiftes til februar. Vi skal fremad og ikke bagud.

Initiativgruppen arbejder stadigt, men jeg mener, at de bør arbejde på at finde gode folk, som kan indsættes til februar, og ikke satse på en ekstra ordinær generalforsamling nu.

Så gik vi over til den foreslåede kapflyvningsplan – jeg synes i øvrigt, at det er en god plan, men det kunne jeg så slet ikke få lov til at sige, selv om jeg markerede næsten hele tiden, kiggede formanden bare hen over mig. Det blev den sædvanlige snak på egoopfattelser.

Pludselig blev min markering set. Det var, da Erik meddelte, at sektionerne skulle betale 2 kr. pr. due til DdB. Der blev virkelig kigget på mig. Jeg nævnte da, at det kunne vi da fint gøre, og så ville man gøre Ddb flyvningerne 5 kr. billigere.Så kom Kolding rigtig i vælten. Vi sendte alt for få på DdBs flyvninger og flere på sektionen. De vidste også, at det hovedsagelig var Michael Th. Larsen og undertegnede, der ikke sendte nogen. Det var vildt grotesk. Alle kan jo komme ud for en dårlig og uheldig sæson. Jeg har slet ikke haft en god sæson, med tab af flere duer i starten. Jeg tror alle kan forstå, hvordan Michael og jeg havde det. For nogle år siden blev vi, anført bl.a af Landsformanden, smidt ud af 055, fordi vi fløj alt for godt, og tog næsten alle præmier.

Jeg tror virkeligt tiden er inde …..

HJ.