Røverkøb.

I søndags sluttede bl.a. onlineauktionen på M&C over nogle duer fra Meldgaard & Jeppesen. Det var duer af meget høj klasse, hvor søskende har vist store resultater. Jeg havde i starten budt 150 euro på en dejlig blå han efter en konstellation med en Flor Engels og en Luc Mechelen. Parret betragtes som nyt avlspar…

En datter af parret var i 2015 først sektionsvinder fra Quickborn, så regionsvinder fra Gotha, så nr. 2 i sektionen fra Trittau.  Den næste datter havde 9 sektionsplaceringer som ét-års, bl.a. 2-4-14-18, og som to – års 6 sektionsplaceringer, samt udstillingsvinder. En bror var sendt til Trehøje one-loft. Her blev den i sommer nr. 2 i sektionen fra Göttingen. Den er i øvrigt hentet hjem til deres avlsslag i Aabenraa.

Der var ikke andre, der bød på den blå han, så jeg kunne i går hente den hjem fra Aabenraa, og den er bare guf, endnu bedre end billedet antydede. Her er billedet:

 

Hvis nogen nu skulle få lyst til at købe efter dette avlspar hos M&J, så kommer der to tavlede hanner efter parret på online i næste uge.

Hos os er der ro over feltet. I flyveslaget er alle de kommende parringer på plads, og hunnerne er tilbage i hunrummet. Vi har 6 reder i avlsslaget, og de fire reder er der på plads. Nu skal jeg i gang med at liste vores ny blå han ind i den ene af de tomme reder. Der venter en original Flor Engels hun, som boede derinde sidste år. Det bliver et godt par, tror jeg. Så mangler vi at besætte den sidste rede, men den har længe været reserveret til et nyindkøb fra Huub Hermans i Holland. En skøn han, som blot ikke må komme over grænsen i øjeblikket. Vores skønne avlshun 209 efter superparret 1100/2409 hos M&J, venter på ham.

I den kommende weekend er der igen en del sektionsmøder med tilkoblet auktioner, hvor duerne har været på preauktioner hos M&C. Jeg kan da se, at det bliver nogle spændende dage i det nordjyske.

HJ.