Så er alle snart i gang.

Vi havde i sektion 32 fornøjelsen i sidste weekend. Vi fløj Altona 220 km til mit slag. Det var lidt rigeligt i mine øjne, men sådan har det nu været i flere år. Der er nogle, som kun har 120 km. Vejret var jo fornemt. Lidt svag østenvind i starten og til sidst lidt svag s. vesten vind.

Flyvningen udartede sig næsten, som forventet. Meldgaard & Jeppesen i spids, men med hele 28 duer. Sektionsvinder en skøn BB han efter New Kannibaal – 1023. På sportsflyvningen var der sejr til K. E. Brøgger i Aabenraa med to i front. Duerne fløj lige godt 1400 mpm. Flokken tabte lidt fart, inden den nåede Kolding, men duerne kom flot, nærmest på stribe. Bedst i vores område var Holger Wittke og Michael Larsen.

Vores duer kom også strygende, og var hjemme på små 10 min, lige på nær 5 ét års hanner. De kom slet ikke i lørdags, næste dag kom tre, men to mangler endnu. Alle vores enkehunner kom flot. – Det var en dum situation. Duerne var trænet rigeligt, men hannerne kom aldrig samlet hjem. Tre af dem var altid bagefter. Det var præcis de tre, som kom søndag, men de to, der mangler er/var vores helt store håb. Det var de hanunger, som lå i front hver gang på de sidste tre lange ungeflyvninger sidste år, og de tegnede godt igen i år. – Jeg var knust, men kom i tanke om, hvad Jan Hasselstrøm fortalte ved et foredrag. Sats ekstra og hårdt på de, der kom bedst. I vores tilfælde var det hunnerne, så de har været ved grænsen ca. 82 km hver morgen i den her uge, lige på nær i dag. Hannerne har pisket rundt herhjemme. De unge hanner bliver hjemme ind til videre, og de ældre hanner kommer naturligvis med igen.

Vejret kunne godt se bedre ud i Nordtyskland i morgen. Vi skal flyve Garlstorf 265 km til mig. Østenvinden ser ud til at herske både dernede og i Jylland hele dagen. Det er heller ikke opløftende.

Mange af Jer skal ikke ud på så store afstande i morgen. Nu har I hørt om, hvordan det gik mine ét års hanner i lørdags. Jeres kan naturligvis være meget bedre end mine, for trænet bedre, er de ikke.

 God tur til Jer alle i morgen.

Mine duer får den nye ”DAPI HOME”- et pulver med højt koncentrat af elektrolytter og sukkerstoffer i vandet, når de vender hjem fra flyvning. I denne uge har jeg også brugt CMK i de følgende dage. Et specielt godt stof til genopbygning af muskler.

Vi er også i gang med Black Label. Diet blanding og enkeblandingen. Den tynde blanding går hovedsagelig til ungerne.

HJ.