Så fik vi endelig lov til at komme til Tyskland med duerne på lørdag.

En længsel er nu opfyldt. Vi skal i rigtig kamp på lørdag fra Altona. Vi er bare rigtig godt forberedt. Vi har trænet 55km. hver dag i to uger, og ind imellem har vi lavet små kapflyvninger fra Padborg i foreningen, så vi er virkelig klar.

Både hanner og hunner har klaret træningerne fint, så de skal til Altona på lørdag. 4 stk. på sportsflyvningen og 19 stk. på den åbne. Vores tre Van Den Bulck – 1007, 1013 og 1014 har klaret sig flot på træningerne, så det bliver spændende, når de kommer i den store flok. Vejret bliver, trods regnbyger hist og pist,   ganske fint med solid vestenvind, som duer kan lide at flyve i.

Vores unger er i to tempi. De ældste – 23 – stk. og næste runde 10 stk. indtil videre. De ældste er blevet de rene flyvekanoner. I sidste uge fløj de hver morgen mellem 2 og 3 timer. Nu er Holger Wittke, min nabo 2 km. væk også begyndt at lukke ud om morgen. Han har mange unger, så de er for stor en fristelse for vores unger, som i den her uge nøjes med en lille time i pendulfart med Holgers unger. De små er ude sidst på eftermiddagen for at undgå alle træningsflokke nord på. De er dog ikke begyndt at trække væk.

Dette billede er af to duer, som var med på fredags auktionen på Rep. mødet i Brædstrup. Det var dem, jeg havde krydset af hjemmefra. Da jeg kom derop faldt jeg dog for to super hanner med super flotte flyveresultater. Jeg prøvede dog også at købe den lille blå hun “”WONDEREYE”. Det kunne jeg ikke, Henrik Meldgaard købte hende til M&C BREEDING CENTER. Også den blå brogede han kom samme vej.

Da jeg senere opdagede, at de var sat sammen som par, så bestilte jeg omgående to unger efter dem. Disse unger ankom i går fra Aalborg. To skønne og meget velbyggede unger-helt mørkeblå. Passer rigtigt godt til alle mine røde Van Den Bulck duer.

De to hanner, som jeg fik hold i, har også avlet nogle meget flotte unger. På grund af duerne har det egentlig været en meget nem tid med Corona, og så skal vi flyve kap på lørdag, det kan snart ikke blive bedre.

Det er skønt at være brevduemand.

HJ