Så kom Brevduen også til mig i dag.

Et dejligt blad. Skønt at se mestrene, men jeg bliver nødt til at gøre en kommentar til Bjarne. Hvorfor lader du alle de spørgsmål fra Dennis Madsen komme igennem, uden Michael Larsen får en chance for at besvare dem i samme blad. Det er virkelig ufint. Nu varer det længe, inden Michael har mulighed for at svare.

Og til Dennis. Sikke da en mængede unødvendige spørgsmål. Det er problematisk, at du lever så langt borte fra virkeligheden, men så kan jeg da her hjælpe dig. Det drejer sig udelukkende om at udskifte Landformanden. Jeg har endda hørt, at han gerne vil tage to år mere for at lære en ny formand op? – Ja, den første han lærte op var Erik Rasmussen, så kom Peter Andersen. Utroligt, hvis han vil prøve med en ny. Jeg fatter ikke i skrivende stund, at han ikke nu vil afgive jobbet til en anden. Hvis ikke, får han bare lavet endnu mere ståhej omkring sin person, til ugunst for vores sport..

Jeg er skuffet Dennis, for jeg havde egentlig troet, at du er én af dem, der kunne gå med i en yngre ledelse af vores sport. Du kunne jo have meldt dig til det ledige landsmandat.

Så til noget helt andet. Vi har igen mulighed for at købe nyt blod via M&C. De første 50 unger fra finalen i Dapirace er til salg. Det var en meget vanskelig finale, men regulær. En pæn modvind hele vejen hjem, som gav mulighed for de stærkeste til at sætte sig på de bedste præmier. Der er flotte duer og med eftertragtede stamtavler. Det varer sikkert ikke længe, før de næste 50 kommer på auktion. Vi fik én ind som nr. 56 tror jeg det var. Det er simpelt hen en suveræn unge, vi havde ofret på den One loft flyvning. Jeg er spændt på at se billedet. Forældrene har bare fløjet godt. Moderen var sidste år vinder af es. due klassen for ét  års hunner.

På søndag d. 23 kl. 10 i 070s klubhus er der en fornem chance for at købe fremragende duer. K.E. Brøgger 070, Aabenraa stopper med sporten efter et helt liv med brevduer. Han slutter på toppen. Efter Meldgaard&Jeppesen har han været stærkeste slag i Aabenraa, ja, måske også i sektionen på sprintflyvninger.

Jeg skal derned, og jeg glæder mig til at se disse fremragende duer.

HJ.