Så kom vi i gang.

Lørdag d. 2. maj fra Quickborn. 206 km. til os i Viuf. Vejret var flot, så vi fik en fremragende flyvning, hvor næsten alle duer også er hjemme.

Vinderduerne nåede op på små 1370 mpm., og de landede i en stor stime hos Meldgaard & Jeppesen i Aabenraa. Vores sektionsmester. De har været godt trænet, og så kan sådan noget lade sig gøre. John Engel var noget bagefter, men gjorde det også godt med flere duer. Michael Hansen fik stort set et bragende comeback. Efter en svær tid med sin fars dødsfald og flytning af slaget, så er Michael på banen igen. Rart at se, og et stort tillykke med det. Han var næstbedste slag på flyvningen. I vores forening var der en flot sejr til Preben Nielsen.

Hos os kom duerne ganske flot. Fem på en gang og sidsteduen ud af 17 duer en ½ time efter de første. De kunne ikke holde fart, men har givet vis været med i front, så en dejlig start.

I de andre sektioner finder jeg også dominerende sejre. I sektion 61 en flot stribe af Niels & Bente. De ligger ellers i den lange ende, og det gør det endnu flottere. I må have lavet et godt træningsforarbejde. I sektion 33 kan opleves et stort show af familien Brøbech i Skanderborg og Johs. Markussen i Vejle. Alle andre i sektionen er rene statister. Hos de unge løver i sektion 41, Jan Hasselstrøm og Lars F. Hansen kan man også se flot kapflyvning. Hans Pedersen i Hadsten har også forberedt sig godt og klæder de andre i sektion 52 af til skindet.

En god start for mange sektioner. Desværre er vejret i denne uge ikke så venligt. Varmen er kommet og giver uroligt vejr. Lad os håbe på godt vejr til lørdag, så de resterende sektioner kan komme fornuftigt i gang.

Efter sidste artikel har jeg fået nogle forespørgsler om, hvor man kan købe bl. a. BS. Produkterne. Det kan man skaffe sig ved at ringe til Finn Kornbeck hos Meldgaard Engros på 20 33 72 84, så vil han sikkert sende det.

HJ.