Så må jeg hellere komme igang igen.

Efter 14 dage på vores sædvanlige hotel på Gran Canaria, samt nogle ekstra dage for at få fjernet nogle af mine spændinger i nakken. Pausen har hjulpet, og der sker jo også så meget i øjeblikket.

Den nye flyveplan i DdB ligner jo meget den, som den gamle bestyrelse havde lavet. Personligt synes jeg meget godt om planen. Jeg har læst, at nogle ikke kan lide Göttingen som første langflyvning i region syd. Det var vel forventelig, at de fanatiske langflyvere ikke føler det langt nok.380 km til grænsen og 530 km til de nordligste. Göttingen har mange gange fungeret som langflyvning, men også mange gange som mellemdistance. Jeg synes, den er god som langflyvning, så er det også muligt for sådan nogen som mig  at komme i gang med at flyve langflyvninger. Desværre synes jeg også, at Karlsruhe er malplaceret som 2. langflyvning. Jeg vil dog gerne flyve den station som én dags flyvning, men bare lidt senere. Osnabrück kan jeg nok glemme alt om at komme af med, så vi fortsætter med at have duedræber nr. ét på planen.

Nogle har været fremme med, at vi har for mange sportsflyvninger på planen. De små slag har for få duer til sidst, siges der. Jeg var i sin tid idémand bag disse flyvninger, og det har aldrig været meningen, at det kun skulle være for de små slag. Det var skabt med idéen om, at på disse flyvninger var der en mulighed for de mindre slag at vinde med, i stedet for mod de store mængder duer på de åbne flyvninger. Jeg tror at ynken kommer fra store slag, der ikke kan klare sig på sportsflyvningerne, og hvis man ikke har duer nok i form på de små slag til sidst, er der blot at sige, det er der også mange af de store slag der heller ikke har. Jeg kan se, at der er rigtig mange, der sender duer på sportsflyvningerne om sommeren. På de flyvninger skal duerne også kunne meget mere end på de åbne, for at klare sig i toppen. PA var også klar over, at sportsmestre er det ypperste.

Holger, min gode ven og nabo, har lige fortalt mig, at Vejle skal ned til os at konkurrere.

Det ved jeg ikke nok om til at kommentere på, lige nu.

Til slut vil jeg lige gøre opmærksom på nogle arrangementer i den kommende weekend. Først Vestjysk Brevduetræf lørdag formiddag i Vinderup lidt nord for Holstebro. Der er gratis kaffe og rundstykker til de først ankomne ved 9 tiden. Kl. 10 holder Michael Th. Larsen foredrag. Alene det er værd at køre efter. Kl. 12 er der frokost og kl. 13.30 auktion over nogle flotte duer fra M&C Hansen. Jeg har besøgt dette brevduetræf mange gange, og det er altid en meget hyggelig dag.

Søndag formiddag kan man lade turen gå til 070 Aabenraas klubhus. Her sælger de 35 duer fra Torben Juhl, som ønsker at holde en pause fra sporten. Torben har gjort det rigtig godt på de lange flyvninger og ikke mindst på overnatningsflyvningerne.

HJ.