Så prøver jeg igen.

Efter næsten et helt forår uden energi til at skrive her på siden, så prøver jeg at komme i gang igen. Jeg har brugt meget tid på undersøgelser hos læger og sygehuse, bl.a. med mange scanninger. Jeg kender ikke svar på dem alle endnu, men til nu har det ikke bragt ny viden om min trælse tilstand.

Min kone, Bodil har nærmest overtaget duerne, og hun er fremragende til at passe dem. Vi er også kommet i gang med forberedelserne til den nye sæson. Vi fik 36 forårsunger. Dem har jeg haft held til at gennemgå og vurderer på psyke, bygning og udstråling. Det betød en halvering af flokken, så der kun er de allerbedste, efter min opfattelse, tilbage.

Vi har haft nogle vellykkede træninger op til 80 km., så vores flok på 16 hanner og 12 hunner på total system er klar til at kæmpe med om præmierne i den kommende weekend. Vi skal flyve fra Kaltenkirchen, 198 km. Det skulle vi have gjort i morgen, men den er udsat til søndag. Lidt træls vejr i disse dage. Jeg hader at starte i østenvind og i særdeleshed, når den går i sydøst. Det er godt nok en fordel med vores beliggenhed, men duerne kan meget vel drøne forbi, og så bliver det svært for dem. Et held, at der har været østenvind på mange af træningsturene.

Jeg undlader dog at sende de ét-års, selv om de er kommet fint på træningerne. Vi skal både flyve åben og sport, og på sportsflyvningen har vores sektion sat fine præmier af til konkurrencer i hver af 4 resultatområder: Gråsten/Als – Aabenraa – Kolding – Vejle. Det bliver spændende.

Jeg vender tilbage med et lille referat på tirsdag.

HJ.