Så steg sværhedsgraden igen.

Jeg har ikke fået tid til at skrive om weekenden før nu. Tommy er igen i problemer. Han var ellers kommet fint tilbage efter sine medicinproblemer og var med i klubhuset i fredags. I weekenden blev han hans krop og ben fyldt med væske, og han kunne ikke lade vandet. I går blev han så indlagt på kræftafdelingen i Vejle, og her skal han nok være en tid frem. Jeg havde ellers håbet at få lidt mere tid til duerne, men nu skrumper den i stedet. Foreløbig er duerne nu kommet godt på flyvningerne, og det glæder jeg mig over i blandt alle de problemer, som året har budt på.

Tilbage til flyvningerne, som blev fornuftige, selv om der manglede en del duer på dagen på DdB flyvningerne. Selv vores sektionsflyvninger fra Altona/Halstenbek blev ikke, som de plejer at være, for mange duer fik en  del flere flyvetimer end normalt. Det blev heller ikke nemmere for sportsduerne, som ved et uheld blev løsladt sammen med et sektionsslip fra Sjælland. Sådan noget er ikke godt, og jeg håber, at de ansvarlige personer får rettet op på det.

På Münster sport blev vi i vores region præsenteret for mange spændende resultater. Vinderen  landede temmelig suverænt hos Karl Alfred Hansen i Horsens. I vores sektion var der en sikker vinder i Sønderborg hos Ivan Hansen.

På den åbne var fordelingen mere jævn med Johs Markussen i Lindved som vinder. I vores sektion gik Knud E Kristensen i vores forening i front. Fra Gotha sejrede vores DM – mester Michael Hansen, og med Michael TH. som sektionsvinder fra Halstenbek sport, nåede vores forening op på tre sektionsvindere. Den sidste fra den åbne flyvning gik til Meldgaard & Jeppesen.

Hos os i Viuf gik det for første gang i over to år galt for vores sportsduer i sektionen. Ingen af dem formåede at flyve sig i front. Det kom bag på teamet, og Bodil mente helt klart, at de nok ikke var kommet ud af kurven, men lige pludselig var de der, men med et minus på 130 mpm. På de andre flyvninger, som vi deltog på, kom duerne fremragende. På den åbne sektionsflyvning havde vi glædeligt 4 Bulck duer først, og den første som nr. to i Kolding. Fra Osnabrück sport blev vi nr. 3 og 10 i sektionen med vores to deltagere.

Nu glæder jeg mig til kort mellemdistance på lørdag. Vejrmeldingerne kunne godt tyde på, at duerne har mulighed for at få lidt selvtillid med en frisk vestlig vind uden for meget varme.

Stort tillykke til alle lørdagens vindere.

HJ.