Sektionsmøde og udstilling.

I år har vi genoptaget samarbejdet med sektion 41, så vi havde udstilling i Vejen gamle badmintonhal. Det gik virkeligt godt med ca. 250 duer under dommernes bedømmelse.

Vi havde også sektionsgeneralforsamling. 41 om fredagen og vi lørdag formiddag. Alt blev dygtigt bundet sammen af Brian Thomsen, leder af SUPERCUPPEN.

På vores generalforsamling var Michael Th. dirigent. Vi fik vedtaget en flyveplan, som tager højde for hver tredje uge at vende tilbage til den korteste station, så yngre duer, efternølere mv. kan komme i gang på en kort afstand.

Der var diverse valg. Jeg har valgt at træde tilbage fra min plads i bestyrelsen, og mit job som løslader. Evald Christensen 227 overtog i bestyrelsen og Holger Wittke som løslader.

 

Ved generalforsamling overrakte vi sæsonens præmier De helt store præmieslugere var Meldgaard & Jeppesen. De havde endnu engang en fantastisk sæson både i DdB og på sektionsflyvningerne. Stort tillykke.

Den ældre i makkerskabet, DINO.

Den eneste, som kunne komme i nærheden var Michael Hansen 227. Han har også haft en fremragende sæson. Også stort tillykke.

Michael Hansen, den flittigste træner i sektionen, så det giver pote.

HER ER DE SÅ ALLE TRE.

Tommy & jeg fik ikke del i toppen af mesterskaberne, lige med undtagelse af single mesterskabet med unger. Vi havde hver gang afkrydset vores ældste Van Den Bulck unge, og det var nok til 2. pr. til sektionsmesterskabet.  Skønt, når man nu har investeret i flere af den slags.

HJ.