Sektionsmøder

Så er vi kommet til de to weekender, hvor næsten alle sektioner afholder deres årlige møde.

Vi skal have vores møde i morgen. Vi har et oplæg til flyveplan, der meget ligner sidste års. HBs beslutning om at lave fredagsopsamling på de to første flyvedage er vi meget begejstret for, og vi vil også forsøge med at undlade sektionsflyvning på i det mindste den første uge.

Ud over at debattere på mødet skal vi også hygge os med frokost, præmieuddeling, lotterier samt en lille auktion med to duer fra John Engel og 7 fra langflyverspecialisten, Torben Juhl.

Flere af de andre sektioner afholder auktion, så der vil komme en del gode duer under hammeren.

Jeg har ikke fået læst dagsorden til Landsmødet og formandens beretning grundigt nok endnu, men én passage i beretningen ”En anden mulighed” har dog fanget min særlige opmærksomhed. Formanden udviser her en virkelig kreativ tankegang, og jeg håber, det kan blive grobunden for en mere afslappet brevduesport, hvor der kan åbnes plads for et ganske lille brevduehold med deltagelse i nogle spændende flyvninger f. eks om tirsdagen. Konkurrencer som ikke blander sig i vores større gennemgående mesterskaber. Jeg er pensionist og kan fint finde tid og lyst til at være med til denne lidt mere legende form, som vi jo praktiserede i vore drengeår. Den gang var det drøn spændende og førte til, at vi blev ”rigtige” brevduemænd mange af os.

Godt gået formand!

HJ.