Sektionsudstilling.

I lørdags var vi i Hoptrup til vores årlige sektionsudstilling. Vi laver den efter et specielt koncept, hvor tilmeldte duer deltager i udstillingen, og til foråret i en flyvekonkurrence over 4 flyvninger. 2 sektionsflyvninger og 2 DdB flyvninger sammenlagt. Det er skarpe betingelser, men det er spændende, og de bedste vinder.

Der var god opbakning. Vores forening tog helt pænt med ærespræmier, og så må vi se, om vi også kan gøre os gældende til foråret.

Vi havde naturligvis også det årlige rep. møde, hvor vi blandt andet laver vores flyveplan. Efter min mening er der for mange km. i den, men jeg vil gøre mit bedste for at genvinde sportsmesterskabet.

Efter middagen har vi så præmieuddeling af både sektions og DdB præmier. I sektionen fik jeg en del præmier, hvorimod det var vores store stjerner sidste år, Holger Wittke og ikke mindst Meldgaard & Jeppesen,  der løb med rigtig mange.

Jeg var vældig imponeret over de ølglas, som DdB har anskaffet til sektionsvinderpræmier. Jeg vil gøre en indsats i år for at nappe nogle af dem.

Ja, rigtigt, der er Holger

Først i dag blev det min tur til at modtage brevduebladet. Nogle havde været så venlige at fortælle mig, at landsformanden gav en forklaring om de mange grønne annoncer. Jeg har også talt med Bjarne Borresen, som fortalte at deres Sparta-sponsorat med Natural manden er helt i orden, og revisoren har givet grønt lys. Jeg havde nu heller ikke forestillet mig, at Bjarne ville have været med til andet. I formandens skriftlige beretning kan jeg da også læse, at Peter Olesen nærmest bliver forgudet. Det er vammel læsning, for vi ved jo alle, at sådan noget laver Peter Olesen ikke, hvis ikke han får noget nær det dobbelte igen. Stor indflydelse på, hvad der står i artiklerne i bladet, noget der i rigtig mange år har forhindret Bjarne i at få alle artikler om mestrene osv. Jeg stoppede selv med at skrive, da vi ikke måtte skrive om de produkter, som mesteren brugte. Det var et forbud komponeret af Natural. Man forstår det nok! Men alligevel, pas nu på HB, hvis alle i øvrigt er underrettede. Efter sigende skulle Natural have leveret 35 tons korn mod at få reklamerne i bladet. Det er absurd, for er det tilstrækkeligt for ham. En begavet mand har regnet ud, at kun en del af kornet kan bruges på lastbilerne. 20 tons må gå til andre formål.

Er det sundt for vores organisation at udøve denne form for konkurrence forvridning i sportens marked. Jeg er vred, og nok mange med mig. Nå, væk fra dette sødsuppe afsnit i beretningen, ja, og hvorfor kunne de andre i HB ikke forhindrer ham i at dumme sig så voldsomt.

Det stopper bare ikke her. I afsnittet om vores opførsel skriver formanden: Vi er nødt til at respektere og tale ordentlig med hinanden. Det er meget rigtigt, men forunderligt, det kommer fra én, der har dårligt mel i posen.

De to uheldige afsnit er ærgerlige, for det er en rigtig god beretning, Erik.

Og så til sidst. Jeg læste i en beretning fra et bestyrelsesmøde, at Erik Rasmussen ville stoppe i HB. Når jeg så læser opstilling af dagsordenen og bl. a. valg, så står der ikke noget om, at Erik ikke modtager genvalg.

Så er jeg tvunget til at spørge: Er det Natural manden der har forlangt, at han forbliver i HB, han har jo altid været hans højre hånd, der?

HJ.