Sektionsweekend med forskelle.

Vejret var bestemt ikke så lige til i weekenden. Det fleste ventede til søndag, mens nogle få fik afviklet lørdag i bragende medvind og ubehageligt vejr. Det gik dog fint. Store hastigheder blev opnået. Om søndagen var vinden vendt.

Søndagsflyvningerne gav virkelig super træning til duerne. Specielt flyvningerne fra det østlige Nordtyskland satte duerne på en vanskelig opgave. Vejret var længe om at blive ordentligt, og da duerne endelig kom ud, så var det med vinden lige i snuden. Vi fløj fra Trittau 227 km til Viuf. Vi havde sportsflyvning med 4 duer, og de blev sluppet først. Det blev en hård opgave for den lille flok. Sejren gik til Kaj Jeppesen i Fredericia, hvis hun var over 20 mpm. hurtigere end den næste i sektionen, som i øvrigt landede hos os i Viuf. Der var meget store spring i duernes hjemkomst, og der var store smæk til de ellers totalt dominerende duer fra den sydlige del af sektionen. Vi havde sendt vore 4 bedste enkehunner, og det gav placeringer som 2,4 og 5 i sektionen. Det var meget lækkert. De to bedste er i øvrigt børnebørn af ”255”. Kaj Jeppesens vinder har også lidt af det blod i årene

Den efterfølgende åbne flyvning var også hård, men her var Meldgaard & Jeppesen atter på plads, og så blev der delt huskekager ud til vi andre i sektion. Fantastisk, som deres duer gør det i øjeblikket. Sammen med Johs. Markussen i 055 har de været helt suveræne her i starten. Johs. havde nemlig de 4 første om lørdagen i sektion 33.

Søndagsduerne fik nok mest ud af flyvningerne. Deres muskulatur har i hvert tilfælde fået gang i fibrene. En rigtig god forberedelse til DdB flyvningerne.

Lige nu kom Bodil symbolsk med nogle rugbrødsterninger, så vi er klar til næste weekend.

Vh. HJ.