Sidste udkald.

Nu er vejret på vej til sædvane. Lidt skyer, sol og måske en slat vand med vind fra vest/sydvest. Det kender vi og er fortrolige med. Det har været den type vejr, vi har fløjet i mange gange, måske ikke lige i år, men i de foregående år. Derfor send de duer, som stadig har fjerdragten i orden.

Det er så tilforladeligt, at med HB’s idé om, at alle flyvninger i Region Syd fra Soltau og Hannover skal være med gruppeslip, ja, så ved vi også hvilke slag, der vil besætte topplaceringerne og med duer i stimer.

Hos os selv i Viuf begrænses afsendelsen af begyndende fældning hos mere end halvdelen af duerne. Det varme ophold i kurvene i sidste uge har sikkert været medvirkende til det.

Vores unger er færdiguddannede. Vi har kørt hver morgen med dem i over en måned, og i tirsdags var de på den femte fællestræning med foreningen til grænsen. Vi har ikke mistet en eneste, så der er gode emner til de tomme reder.

Jeg har fået tilsendt stamtavlerne over Egon Jensens duer til auktionen, og der er virke guf at hente der. Formentlig den bedste auktion i denne sæson. Det er ikke en påstand bare for at reklamere for duerne, men mere for at fortælle, hvor man burde forny sig, hvis man går med tanker om det. Og så er der gode danske ringe på dem alle

Vi ses på Mazda, Vejen på søndag.

HJ.