Skøn ferie med Tommy.

Vi benyttede lige en uge til at tage Tommy med ned til vores normale ferielejlighed på Gran Canaria. Der var blå himmel fra morgen til aften alle dage og omk. 23 grader hver dag. Han insisterede på at have sin blå Meldgaard trøje på hver dag. Det er nu ikke for, at han er interesseret i Meldgaards duer, men mere lastbiler, busser og tog. Han var med på en tur på promenaden langs Atlanterhavets kyst og så en bustur rundt i området. Ellers opholdt han sig på terrassen med at tage billeder af de større skibe på havet. Om aftenen havde han flere dejlige timer i den hyggelige restaurant.

Ellers er vi i gang med unger i rederne. Vi har mistet en del æg, hovedsagelig ved slagsmål i rederne. Det er dog ikke uvant. De unge duer kommer direkte fra reoler meget lignende vores reder, så når de bliver overrasket eller bange for noget, så farer de bare op i de øverste reder, på samme måde, som de gjorde i ungeslaget. Det er stort set de samme unge hanner, der hele tiden gør det. Èn er blevet arkiveret lodret, og de andre venter lige til efter sæsonen. Vores nye Bulck duer har et meget mere roligt sind, så det skal nok blive bedre fremover.

Ungerne er ringet nu, så jeg er gået i gang med at give en kur mod gul knop i vandet. Jeg bruger et produkt “BELGARONI” fra Henk De Weerd. Duerne skal have det tre på hinanden følgende dage i vandet , så det er da overkommeligt. Kornet – Start+ – påsmører jeg “DAPIOIL”- et superprodukt, som bl.a. indeholder hvidløg, men ikke sviner luften af det. Jeg påfører derefter kornet med “PDF 90”, som er et protein stærkt fint pulver fra Dr. Brockkamp. Efter kuren bruger jeg Probac 1000 ligeledes fra Brockamp. Jeg har ikke duerne ude, men vi er jo nødt til det inden længe.

Mens jeg var på Canarien, så jeg på facebook nogle billeder af Henrik Meldgaard,der skubbede Jef De Wilder i en kørestol. Jeg har efter hjemkomsten fået konstateret, at Jef nu er på plejehjem og ikke kommer hjem mere. Det foranledigede mig til at kigge lidt i mit billedarkiv fra de mange ture med MVL bussen til Jef og Anni.

HJ.