Skøn vejrudsigt til lørdag.

Og der skal vi prise os lykkelige, for de omkringliggende dage er ikke velegnede. Antwerpen ser ud til at blive en ”netflyvning”, sydvestlig vind. Dvs. Folk i de østlige hjørner af sektionerne skal de op med fangsnettet, der er rigelig chance for et topresultat på lørdag. Det er der også fra Stendal i Region Syd, men her kommer de til at arbejde hårdt for sagen. Der loves en hård vestlig vind.

Traditionen tro deltager jeg ikke i ”Gedemarkedet” fra Antwerpen. Det er der sikkert mange andre, der ikke gør. Derimod har jeg 10 med i Stendal. Den flyvning glæder jeg mig til.

I sidste uge fremkom så HBs reaktion på det lave dueantal. Det kommer desværre til at virke som om, vi alle skal straffes for ikke at sende nogle flere duer. Jeg tror bestemt ikke på, at HB vil straffe os, men med deres budgetter, som nok har været for optimistiske, så er det nu nødvendigt med flere penge i kassen på én eller anden måde, og så er denne måde vel ikke den værste.

Jeg kunne ikke skrive i går, torsdag. Vi var til vore naboers ”diamantbryllup” hele dagen. Det var en ”fed” oplevelse.

HJ.