Skønt sommervejr og super flyvninger.

Overalt i landet kom duerne fint. Nogen steder meget hurtige, bla. i vores sektion 32, hvor vi nåede over 1700 mpm med flere duer.

Torkild Thomsen 070 havde den hurtigste på sportsflyvningen med 1783 mpm, den var også regionsvinder. Stort tillykke til dig Torkild. På 2. pladsen kom Meldgaard & Jeppesen. Duerne fløj i det hele taget hurtigst på sportsflyvningen, det er sjældent, det sker. Vores sportsdue fløj 1746 mpm, men måtte tage til takke med en placering som nr. 8 i sektionen. Trods alt fint nok. På begge flyvninger faldt duerne i hastighed op gennem sektionerne.

På den åbne havde Meldgaard & Jeppesen de 9 første. Helt suverænt og et stort tillykke fra mig.

Hos os var duerne faldet 90 mpm i fart op fra Aabenraa. Det var nu lige rigeligt, men da endelig de kom, så gik tælleværket hurtigt.

Til stor opmuntring, så var første duen vores store ”Harry” talent. Den har virkelig fulgt ungeflyvningernes store resultater op i år, og hele tiden været mellem de første. I sydøstenvindsflyvninger er der altid nogle, der flyver med hovedet under vingerne og flyver alt for langt. Vi havde et par stykker, men de nåede da hjem inden aften.

I får her et billede af talent ”Harry” og et par søskende, som vi godt vil sælge:

Hanungen bliver magen til talent “Harry” Faderen til ungen har “Harry” i sin stamtavle to gange, og det samme gælder moderen. Harry dynastiet stammer fra Det Hollandske topslag Jan Hooymans.

Prisen for dem begge er 1000 kr.

Ring eventuelt på 61 71 07 66

HJ.