Sødt og velskrevet lille “memorandum”

Skrevet af DdB’s næstformand, Erik Rasmussen i det nyligt udkomne brevdueblad.

Jeg er først nået til læsning af bladet i dag. Skønt at læse og se Torben Mortensens artikel om Charlotte Von Ekensten. Jeg blev dog lidt forundret, da jeg nåede frem til Erik Rasmussens læserbrev. Det forekommer mig, at jeg før har læst og hørt roserne over de emner, som Erik remser op, og når jeg tænker mig bare lidt om, så er det netop landsformandens roser til Sekretariatet.

Nu skal man passe på, at man ikke i vores ledelse bruger alt for mange kræfter til at rose hinanden. Det virker på mig lidt anstrengt. Jeg forstår da udmærket, at Erik gerne vil beholde sin Landsformand, for det er næppe længe siden, at Landsformanden fra DdB’s talerstol proklamerede, at næstformanden nu var så godt inde i alle DdB’s anliggender, at han var rolig i det tilfælde, at han ikke selv kunne fortsætte.

Det er da godt at vide, for så kan en eventuelt ny Landsformand få en betryggende støtte fra næstformanden.

 

I går havde vi så vores lille miniudstilling i sektion 32 i forbindelse med generalforsamlingen. Over 120 unger var meldt til, og de konkurrerede om nogle flotte ærespræmier. De tretten bedste løb af med gevinsterne, så nu bliver det spændende, om vinderne til sommer også var blandt vinderne i går.

Vi fik én af præmierne på et oldebarn på ”255”. Hendes mor vandt grand prix sidste år i klasse 2. Godt begyndt, og vi vil gøre alt for, at hun også gør det godt på de to flyvninger til foråret.

HJ.