Søndagsflyvning med succes.

Skønt, at løsladerudvalget melder ud, at lørdag ikke kunne bruges til kapflyvning. Det skal de have stor ros for. Vi havde ikke lige forventet det i min sektion, så vi brugte fredag at flyve i, med stor succes i øvrigt.

Jeg bryder mig imidlertid ikke om disse fredagsflyvninger. For det første presser det indleveringsdagen, torsdag, og så ødelægger det fornøjelsen for de medlemmer, som går på arbejde. Vi kunne ikke rigtig nå at lave om på planlægningen, for så havde vi også indleveret lørdag eftermiddag og fløjet søndag.

Landsflyvningen fra Baden-Baden blev langt vanskeligere for duerne, end vi nok havde forventet. Der var store spring i hjemkomsterne og for nuværende kun hjemkomst af 1/3 af duerne.

Resultatlisten som følger:

  1. Preben N Jensen, Nyborg med 1287 mpm.
  2. Torben Juhl, Haderslev med 1142 mpm.
  3. Catharina & Isabella. Skanderborg med 1009 mpm.
  4. Karsten Larsen Voersaa med 990 mpm.
  5. Jan Bo Brøbech Skanderborg med 950 mpm.

Stort tillykke til alle fem. Hyggeligt, at damerne i Skanderborg nakker Brøbech dynastiet.

 

På mellemdistanceflyvningerne var der flere bemærkelsesværdige resultater. Jeg hæfter mig ved Region Syd. På sporten kommer der en hel stribe i Esbjerg. Faktisk de ti første i regionen, før nr. 11 lander i Århus, hvorefter de begynder at komme jævnt overalt i regionen. Med en pæn vestlig vind må det kaldes en superpræstation af folkene i Esbjerg med Vivi & H. Hansen i spidsen. Konklusion: De brede slip giver muligheder for alle i regionen.

På den åbne fra Minden lander de ti første i den nordøstlige del af regionen med vinder, Mogens Kjær i 085. nr. 11 i Regionen er Vivi & h. Hansen, Esbjerg. Derefter kommer de jævnt i regionen.

Det er også værd at nævne to dobbeltvinder, nemlig vores landsformand, der tager både den åbne og sporten i sektion 33. det samme gør HC. Klitten i sektion 31. Den sidste desværre nok med sure miner fra mange af de andre på Fyn.

I Region Nord er der en helt suveræn præstation ved Peder Skærbæk, 190, som napper begge regionsvindere fra Lüneburg. Superflot. Jeg finder også de to første i sektion 62 hos Evald Jensen, 076 på sporten.

I øst, også på flyvninger fra Minden, bliver regionsvinderne Kaj Jacobsen, 199, på sporten og Jenny & Freddi Nygård, 100 på den åbne.

Det var mange flotte resultater, og det er svært at uddele roserne, men de går nu alligevel til det vestjyske hos Vivi & H. Hansen, for de helt suveræne resultater. Stort tillykke HH.

Hjemme hos os i Viuf gik det igen strygende. Vi blev sektionsvinder på sporten med et barnebarn på ”255”, og på den åbne blev vi nr. 4 i sektionen med en guldring. Det var den eneste, vi havde med, og den var faktisk kun med, fordi den bærer guldring fra 2014. På sektionsflyvningerne fredag lå vi også helt i front på både sport og åben. Det kører for os i øjeblikket.

Men nu kommer varmen og østenvinden. Jeg anbefaler, at man får trænet sine duer nogle gange i den vind, inden de sendes på torsdag.

HJ.