Sol på alle hylder.

Endelig ser det ud til, at vi løsladere kan sove roligt om natten. På lørdag behøver vi ikke pejle os gennem fronter, skyer, regnbyger og havgus. Der bliver sol til alle.

I Hannover lover de foruden sol nordvestlig vind, Antwerpen nordøstlig vind, Freiburg nordvestlig vind og Til vores sektionsflyvning fra Zarrentin nordvestlig.

Det kan blive nogle virkelig gode flyvninger, hvor de bedste duer på dagen vil vinde. Vinden er forholdsvis svag, så duerne bliver ikke skubbet ud i siderne. Warnung!! Nordøst i Antwerpen. Det betyder direkte modvind. Det kan blive en virkelig herreflyvning, meget mere regulær end det, vi er vant til på denne station.

Freiburg bliver spændende. Pudsigt, at den afvikles samtidigt med Barcelona i de sydligere lande. Det kan blive til rigtig mange timer med sol i haven lørdag og måske også lidt om søndagen for de, der er med i Freiburg. Husk nu solcreme, vores hud er jo ikke vant til sådan en lørdag.

Jeg er blevet spurgt om, hvad der skal ske med Egon Jensens duer. De vil komme på auktion inden længe, så der bliver mulighed for at erhverve én eller to af disse fremragende duer.

HJ.