Som forventet, gode resultater i vestenvinden.

Münster leverede en ”mønster” flyvning. Stor fart op langs den jyske østkyst sluttende med de to hurtigste i Frederikshavn hos Atle Andersen med 1422 mpm. Generelt faldt de hurtigste duer i Frederikshavn, Holstebro, Århus, Esbjerg. Det kalder man stjerneflyvning, men hvordan går sådan noget for sig? Her kommer ordet ”mønster” til sin ret. Der er ingen tvivl om, at de hurtige duer i Vestjylland har været over Den tyske Bugt. Det kalder jeg klasse. De er næsten lige så hurtige, som dem, der flyver med vind og afstand op langs kysten i Jylland. I mine øjne klart de moralske vindere af flyvningen.

I Holstebro er det de helt unge og nybegyndere Oline og Esben, der gør det så flot, og skulle jeg uddele en ”Ugens Rose”, så er det helt klart til dem. Jeg har set dem flere gange i toppen af flyvningerne, så det er ikke tilfældigt. Deres mentor, Helle og Jens, kan godt være meget stolte.

Vores langflyvning foregik fra Gotha, og her viste folkene i Fåborg og Svendborg, hvordan sådan noget skal flyves. Lidt mærkeligt, at der ikke flyver nogen med ind til Odense. Det er ikke så godt, for nu er deres muligheder for mesterskabet nok svært at få øje på.

I vores sektion sejrede Ivan Hansen i Sønderborg, og i sektion 41 var der en stærk præstation af Lars F. Hansen 111.

For os gik det bare fint. Vi havde de 4 første i foreningen på 4-duers flyvningen fra Garlstorf. Tre og fire i sektionen. På den åbne havde vi en pæn flok med helt fremme. Bedst var nok vores han 1138, barnebarn af ”255”. Den var med helt i front fra Gotha, og blev nr. 5 i sektionen i et snævert opløb.

Men så var der jo lige Münster, hvor vores duer nærmest har været over Sortehavet, men de nåede dog hjem.

Mr. Rose for anden lørdag i træk nr. 3 i sektionen. I 2015 var han bedste es. due han i sektionen.

HJ.