Som forventet.

Osnabrück på godt og ondt, og måske også Bremen, som blev fløjet af Region Nord. Vindretning og styrke kan vi ikke gøre noget ved, men resultatet forstærkes i Jylland af slipsteder i den vestlige side af Tyskland. Nogle af duerne havde vel også snuden i mindre regnbyger, men til gengæld havde de tonsvis af frisk luft fyldt med massevis af ilt. Os astmatiker havde en god dag i haven, når vi blot stod i læ for den mindre storm.

Og duerne kunne lide det friske vejr. De kom til at bruge en dejlig masse energi, så selv om de så lidt forpjusket ud ved hjemkomsten, så har de sikkert hygget sig med at flyve.

Der var nogle meget hurtige duer i gruppe 3’s åbne flyvning, og jeg kan ikke bedømme, om der er sket en menneskelig fejl, eller duerne virkelig har præsteret disse hastigheder. Jeg kan derfor ikke uddele en ”Ugens Rose”, men jeg er da stødt på nogle fine præstationer rundt om i Jylland. Regionsvinder i Syd på sportsflyvningen fra Osnabrück er John Korsholm med en suveræn hastighed på 1333 mpm, og i denne uge indberettet til tiden. I Region Nord tager vores forretningsfører, Bjarne Borresen sejren på den åbne flyvning med en hastighed på 1241 mpm. På sportsflyvningen er det Lars Bo Eriksen.

I sektion 54 napper Frank Jensen, 0177 sejren på begge flyvninger, og i sektion 61 noterer jeg, at min gamle foreningskammerat Lasse Rasmussen, 237 har nr. 1, 2 og 4 på sportsflyvningen. Han bruger sikkert korn fra Meldgaard Engros, og så kan han forvente  en pæn præmie i MVL – cup. I 076 Holstebro kan man glæde sig over at udnytte vinden til sejr på begge flyvninger. I sektion 33 er der et kanonflot resultat hos gode gamle Jørgen Dalgård i 183, der som ét af de vestligste slag i sektionen napper sejren på sportsflyvningen. Et skulderklap til sportsflyvningerne og det brede slip.

Og så til haven i Viuf. Efter helt pæne resultater på sektionsflyvningerne, så fik vi et ordentligt hak i tuden på de to flyvninger fra Osnabrück. Min kone udtrykte på et tidspunkt meget lakonisk, de sidder vel ikke i kø ude på motorvejen, og jeg var ved at være bange for en afstraffelse, for de hånlige holdninger til Osnabrück, jeg havde givet udtryk for på hjemmesiden i optakten til flyvningerne. Pludselig kom de, og næsten i klynge, men bare alt for sent. Endnu engang havde vi alle duerne hjemme inden kaffetid, og det glæder vi os så ved.

På med vanten.

HJ.