Stadig østenvind i Tyskland.

Varmen vil dog tage lidt af, og det gør flyvningerne på lørdag lidt mere spiselige. Jeg har aldrig holdt af at flyve fra Münster og særligt ikke i østenvind. Vi skal flyve den som mellemdistance og Region Nord som langflyvning, så de bliver nok løsladt sammen. Som langdistance skal vi sammen med Region Øst flyve Gotha. Den flyvning vil jeg hellere flyve på lørdag end Münster, som ligger ret tæt på den Hollandske grænse.

Jeg vælger derfor at fjerne flere duer fra mit mellemdistancehold, alle ét års må nøjes med sektionen. Det bliver nogle onde uger for mit brevduesind. Næste uge skal vi til Osnabrück!!

Det bliver nogle uger, hvor jeg vil sende ret mange på sektionens flyvninger.

I mandags skrev jeg, at Lasse Rasmussen i 237 var én gang regionsvinder. Det var en fejl. Han var regionsvinder på begge flyvninger. Han er skarp, den Lasse.

Jeg træner mine ældste unger på fulde drøn i disse dage. I dag kom de fint fra 35 km. De har ellers smølet meget på de korte træninger.

HJ.