Superstart på sæsonen.

Et fremragende flyvevejr med lidt køligt, men rent vestenvinds vejr, gjorde det let for duerne at orientere sig, og de kvitterede med at komme tæt i pæne hastigheder.

I vores sektion fløj vi fra Halstenbek. En station tæt ved Altona, som er blevet brugt meget på det sidste. Lidt langt for os i den nordlige ende af sektionen, og man kunne også se på duerne, at det var første gang på mere end træningsafstanden.

Vi afholdt to flyvninger, sport og åbent, og det blev helt fantastisk til to sejre for en helt ny konstellation i vores sport: Team Meldgaard, som i øvrigt på begge stationer besejrede Meldgaard & Jeppesen, der for en gang skyld måtte tage til takke med to 2. pladser.

Det bliver dog i familien idet chefen for Team Meldgaard er Mads Peder, Anja og Henriks søn:

Her viser han så vinderen på sportsflyvningen frem. Den er avlet på Kannibaal stamlinien med de kendte 1445, 1444, 1100 osv.- Men de fik 3 på engang. På den åbne fik slaget en hel stribe i front. Helt fantastisk, og et stort tillykke til hele teamet. Alle duerne er sommerunger fra sidste år, men trænet rigtig meget af Henrik, både i efteråret og her i foråret, og nu flyver de i øvrigt på naturligt system.

Her er så det nye og meget flotte slag. I baggrunden ses den nyrenoverede villa, som familien er flyttet til for nylig.

Vi andre i sektionen måtte se til, at de 46 første lande i Aabenraa, men vi var var ikke så meget bagefter i nord, som vi ofte kan være. Specielt det nye stjernefrø, Arne Kjergaard   i vores forening, fortsatte stilen fra sidste år og var først efter Meldgaards på begge flyvninger.

Vi er det nordligste slag, men det var ikke mange sekunder vores duer tabte ved at flyve de sidste km. På sporten fik vi alle 4 i løbet af 2 min. og på den åbne fik vi 3 på engang, og de andre tæt efter. Der var ingen Bulck duer med på sporten, men på den åbne var der én med mellem de tre første, og de andre kom tæt efter. Vores sidst ankomne fløj 1235 mpm., så en god start.

Vi glæder os til næste weekend.

HJ.