Svær østenvind.

Duerne holdt ellers en temmelig god hastighed i denne vind, men det kom til at knibe med den sidste del af duerne. De kom slet ikke inden for tidsgrænsen, og en del går ude i det fri og funderer over situationen.

Det er bare ikke så slemt, når det sker i østenvind, for det, der sætter en stopper for dem er ganske enkelt dehydrering, og de har faktisk reserver tilbage til at komme hjem, når de er kommet til sig selv igen. det er på disse flyvninger, vi har de såkaldte tirsdags hjemkomster.

Weekenden blev en stor demonstration fra to dygtige slag. Helt på top må vi placere Viktor Degn i Hvide Sande. Godt nok ligger slaget fint, når der er østenvind, men med de fire første i regionen på sportsflyvningen er noget nær til en guldmedalje. Også på den åbne var slaget i front.- Der er jo andre ude på de kanter, som har en chance i den vind, men det var Viktor, der kendte sin besøgelsestid. Stort til lykke fra mig. Den anden helt på toppen var Meldgaard & Jeppesen, som godt nok ikke røg helt i top i region, det var der folk i Esbjerg, som tog sig af, men i vores sektion var der direkte bøllebank (næsten sædvanligt) til alle vi andre. Dino og Henrik ikke bare vinder alle fire flyvninger, men på de åbne med 12-15 duer på stribe i top. Det er ikke fordi de kommer nemt til det. Der er flere stærke slag i Aabenraa, og lidt længere mod nord også jættestærke folk, ikke mindst Michael Hansen i vores forening. Vi acceptere og respektere deres styrke. Vi er nok oppe imod et af Europas stærkeste slag. Jeg bøjer mig i respekt og ønsker stort tillykke.

Vores regionsvindere i Esbjerg var Vivi & HH. på sporten og på åben Carsten Lindhardt. Stort tillykke til Jer begge.

I region øst er det også et kendt navn helt i top. Erik Henriksen har virkelig stor styrke og fortsætter en flot dominans. På åben har han de to øverste. På sportsflyvningen ligger vinderen hos Henning Kååre i 081.Også stort tillykke til Jer.

Vi havde også en fin dag i Viuf. Især på sportsflyvningerne gik det godt, og det er det vigtigste for os. På de åbne har vi det svært, selv om det da gik ganske pænt. Vores nye topstjerne “122”, oldebarn af “255” sidder i front hver gang i år. På sportsflyvningen fra Celle 334 km. blev hun nr. 8 i vores sektion, og det er faktisk suverænt.Hun kunne have vundet i min gamle sektion 33. Her blev min gamle super konkurrent, Johs Markussen vinder. Han er også stæk igen i år.

På sportsflyvningen i sektionen var en ny hun fra 255 linjen atter først og godt med i sektionen. På den åbne i sektionen kom vi ind efter de første 65-70 i Syd. Det var bl.a. igen med den bedste af de rødbånde Van den Bulck duer. På den åbne i DdB var bb. Bulck –  hun fint med fremme. Det var dejligt at se, for disse duer kan andet end bare sprint. Desværre blev denne flyvning en voldsom omgang for de fleste, som måtte kikke langt efter de sidste ved mørkets frembrud. Jeg kikker også langt efter to endnu. De kommer sikkert i morgen.

Nu ser vi så frem til næste Weekend. Desværre uden en sportsflyvning fra Hannover. Det er virkelig dårligt, for rigtig, rigtig mange er meget glade for disse flyvninger. Jeg flytter så mine sportsduer over på sektionen, hvor vi har en rimelig lang flyvning fra Garlstorf.

HJ.