Svær weekend for løsladere.

Søndag blev en lettelsens dag for løsladerne, ganske enkelt fordi vejret artede sig meget bedre end prognoserne havde forudsagt. Af den grund var DdB-duerne også flyttet tættere på. Det var nok ikke sket, hvis man kunne vide, hvordan vejret egentlig blev.

Blæsevejret var meget mere medgørligt for duerne, og de kvitterede da også for det. Den var dog så hård, at duerne i den østlige side af sektionerne havde ekstra gode muligheder. Duerne kan imidlertid godt lide at flyve i det vejr, vi fik, så hjemkomsten var næsten 100 %.

Nogle sektioner valgte at afvikle flyvningerne om fredagen. Det var også oplagt at gøre, men nogle steder var det nærmest en umulig logistisk opgave at pakke alle flyvningerne om torsdagen. I min forening skulle vi således have pakket 6 flyvninger, og det følte jeg var en umulig opgave at udføre ansvarligt. Derfor valgte vi i vores sektion at pakke lørdag. Selv om vi ikke kunne vide, hvornår DdB ville slippe, så troede vi på, at lørdag var umulig. Det holdt stik, og vi fik gode flyvninger om søndagen.

Alt gik godt. Jeg er selv løslader i sektionen og havde det dårligt med vejrudsigterne, så det lettede, at vejret søndag snød vejrprofeterne.

Regionsvinderne på den åbne var som følger:

I Syd: R. Christiansen i Svendborg

I Nord: Mølholt & Waaler i Frederikshavn – endda med 2 duer.

I Øst: FEEK i Nykøbing F.

Og på sportsflyvningerne.

I Syd: Team Bang i Svendborg.

I Nord: Team Andersen i Frederikshavn.

I Øst: Vagn Hansen Nykøbing F.

Jeg har været rundt i resultatlisterne for at finde noget særligt. I sektion 61 er jeg meget imponeret af Ole P. og sønner, der nærmest pulveriserer hele sektionen på den åbne flyvning. I vores egen sektion leverer Meldgaard & Jeppesen et super resultat på den åbne med de fem første i sektionen. Deres beliggenhed er den vestligste i sektionen, og i regionen bliver de kun lige netop slået af 3 duer i Svendborg. Det er stort, så ”UGENS ROSE” må lande hos dem. Stort tillykke, ikke mindst til ”DINO” Jeppesen, der selv har drevet slaget under Henriks ferie under sydens palmer.

Det blev en uventet god dag i Viufhaven. Vores duer var med i front både på DdB og sektionsflyvningerne. Den skarpe vestenvind er ikke lige til vores fordel, så derfor ekstra flot af vore duer.

Vi puster lidt ud.

HJ.

NB. De grislede unger er solgt.