Tilbage efter en lille ferietur.

I september stod Tommy overfor valget mellem en tur til Tenerife sammen med sine bofælleder og så MVL-bussens tur til Holland og Belgien. Han valgte MVL-bussen, men vi lovede ham så en tur i januar sammen med os til vort hotel Altamar på Gran Canaria.

Denne tur er vi så netop vendt hjem fra. En pragtfuld uge med strålende vejr. Om morgenen 15 grader – hele dagen sol fra en skyfri himmel og 26 grader i skyggen – om aftenen 17 grader, og det var hver dag i hele ugen.

Èn af de fremmeste brevduefolk i Danmark – Flemming Olesen fra Struer – hviler som regel ud på hotel Altamar i januar.  – Atter i år langflyvermester. Han var der, og Tommy fik den ære at blive fotograferet sammen med ham.

Og så er der kun et par dage til to store begivenheder: Finalen i Sydafrika og Repræsentantskabsmødet i Brædstrup. I Sydafrika har Danmark én af de helt store favoritter, nemlig Henrik Meldgårds ”Anne Line”. Hun ligger før finalen nr. 4 es. Due gældende for alle flyvninger dernede og nr. 14 es. due på Hot-Spot flyvningerne. Næst bedste danske due er fra vores Team Trekanten: ”Adora”. Hun ligger henholdsvis nr. 43 og 48 til de to es. due konkurrencer, men der er også flere andre af de danske duer, som har vist ganske god form på det sidste, så pøj, pøj.

For mig er repræsentantskabsmødet vigtigt især på ét punkt, nemlig HB’s forslag om point fra beregningsområder til Regionsmesterskaberne. Også her et pøj, pøj.

Vi ses.

HJ.