Tommy er død.

Her i formiddag kunne Tommy ikke længere stå imod en ondartet form for Leukæmi og sov stille ind på Vejle Sygehus. Han var langsomt blevet svagere her i foråret, men her til sidst kom det til at gå stærkt.

Tommy blev 48 år, og jeg betragter dem alle, på nær det sidste, som nogle rigtige gode år. Vi legede jo med brevduerne sammen. Han var nu mest interesseret i alt det, der praktisk fulgte med, så som træning af duerne, læsning af vognmand.

Hans største oplevelse var helt sikkert de 22 gange vi var med MVL – bussen til Holland og Belgien. På disse ture stod han for at gøre papkasser klar til de indkøbte duer. Alle var meget venlig imod ham, og jeg fornemmede også, man kunne lide ham.

Vi var også sammen i flere år i 055, hvor han solgte biprodukter fra Meldgaard til medlemmerne. Hans største fornøjelse var dog, at vi ventede på sektionsvognmanden fredag aften. Han var stærkt optaget af store lastbiler og at hjælpe med at få kurvene ind. Ofte kom den vognmand først omkring midnat, men vi havde chips og cola med, så vi hyggede os meget. I 055 fik han også et nært venskab med Johs. Markussen. Til sidst kom vores duer imidlertid imellem vores fortsatte medlemsskab i denne forening.

På et tidspunkt flyttede Tommy bofællesskab i Bramdrupdam – 8 km. syd for Viuf. Dermed fik han andre interesser og var ikke så meget med i 227 “Koldinghus”.

Tommy fik også et nært venskab med Michael Th. samt hans far og mor. Det var ofte dem, der passede Tommy, når vi tog af sted på en tiltrængt ferie. I de senere år havde han stor fornøjelse af at ringe til sine venner – stort set fra brevduekredse og forretninger, hvor han bestilte kuglepenne, nøgleringe og blokke. Han fandt også ud af, hvilke der ville snakke med ham, og hvem der var god til at “tage” ham, som han nu engang var.

Til alle dem, der i tidens løb har været så venlige imod Tommy, skal der lyde en stor tak fra Bodil og mig.

HJ.