Træls, nu skal vi af med det gode vejr igen.

På lørdag kommer hård vestenvind, regn og lidt kulde især til det Nordtyske. I vores sektion har vi valgt at gøre brug af den sidste smule godt vejr, så vi flyver i stedet i morgen fredag.

Og så sidder jeg og våger over sputnik til ungeslaget. I går blev ungerne, som sædvanligt lukket ud kl. 7, og det blev en værre holmgang. De er vant til at trække væk i ca. 1 time, men efter små to timer kom halvdelen af flokken og så efterfølgende hele dagen én ad gangen. Ved lukketid i aftes manglede vi 5. Her til morgen er der kommet 2, som virkelig har været ude at flyve.

De blev vaccineret i mandags, og derfor holdt jeg dem inde tirsdag. Det skulle jeg måske ikke have gjort, og måske skulle jeg have holdt dem inde et par dage mere.

Vores duer kom ganske godt sidste lørdag. De har været trænet 40 og 80 km. i denne uge, men nu bliver vinden jo nærmest imod, så de kommer på helt anderledes arbejde, fredag.

Jeg iler til at kigge lidt mere.

HJ.