Travl, men hyggelig weekend.

Et par spændende arrangementer, i Holstebro lørdag og i Aabenraa søndag, optog en stor del af min weekend.

I Holstebro var det sædvanen tro nærmest en brevduefestival, med foredrag, frokost og auktion. Michael Th. Larsen stod for foredraget, som gik lige ind hos de over 40 tilhører, som var meget begejstrede. Frokosten var rigtig god, og til en billig penge. Leder af stævnet, Svend Juhl Jensen havde medbragt sin kone til at lave dejligt mad til os.

Efter frokosten gik vi i gang med auktionen:

De 14 fjorten duer var  fra M&C Hansen.- godt passet af Linda og Henning. Martin fortalte om duerne, som i øvrigt havde opnået en pæn pris på preauktion. Der var dog flere i salen, som godt ville give lidt ekstra for duerne, så de endte med et snit på over 1500 kr. – flot, flot.

Duerne sad også flot. De to første, en hvid og en mørkgrislet, havde en afstamning fra Ludo Claessens i Holland. Det er meget eftertragtede duer i Europa. Vi så dem på et meget velflyvende slag på vores bustur sidste år. Vi kunne ikke købe dengang, men lige siden har jeg ønsket nogle af disse duer, så da muligheden var på denne auktion, så måtte jeg have dem med hjem. Arrangør og auktionarius, Svend Juhl var vel tilfreds med forløbet, og ingen tvivl om, at Michael Th havde trukket en del til.

Det var lørdag, og søndag var jeg i Aabenraa for at overvære første del af Torben Juhls ophørsauktion. Der var 35 fortrinsvis unger fra i sommer under hammeren. Det var dejlige duer, som også havde fløjet fremragende på sæsonens ungeflyvninger.

Henrik Meldgaard og John Engel forestod auktionen. Henrik med en indledende forklaring, og i buret en dejlig bb. han, som lidt senere blev købt af stor flyver Holger Wittke, nu i min forening.

Her er Henrik i fuld gang med at fægte. I buret en flot mt. han, som også blev købt af Holger Wittke. Nu bliver han da helt umulig at flyve op imod de næste par år.

Der var flere af duerne, som kom op omkring de 1000 kr.

Inden så længe kommer Torbens ældre duer på M&C. Flere af dem har været meget stærke på de lange og marathon flyvningerne.

I kan godt glæde Jer.

HJ.