Trist og atter trist.

Som jeg tidligere har sagt, der sker altid noget fra Osnabrück, men det i lørdags var nu ikke stationens skyld. Jeg vil ikke rode i, hvis skyld, det var. Blot sige: Det er drøn synd for de, det gik ud over.

Jeg vil slet ikke omtale vindere efter det uheld, men sige, prøv igen på lørdag fra Bremen. Jeg havde ingen med i Osnabrück, men nu har jeg en lille flok klar til Bremen.

Karlsruhe blev en fiasko for de fleste. Anders Brøbech satser jo hårdt på de lange flyvninger, og fik da også nogle fine resultater på landsflyvningen. Tillykke med det.

På langflyvningen var Jesper Jungløv virkelig stærk. Også Michael Hansen i min forening var stærk med en 2. plads i Regionen. Tillykke til Jer to.

Vores duer havde en dejlig let dag fra Garlstorf i sektionen. Vi vandt ikke i sektionen, hvor bunddækket var sat, men tre af mine ét års hanner viste høj klasse. På den åbne flyvning nappede to af dem de to første placeringer i byen mod 200 duer, og på sporten var vores super talent igen fremme. Det var 4. gang i træk. Noget, der giver håb til næste års bestand.

Vores ældste unger – 19 stk. – har nu i fin stil klaret to træninger fra Grænsen – godt 80 km. Jeg er nu også så heldig, at de kommer sammen med ungerne fra Holger Wittke. Jeg håber, de bliver ved med at komme godt, når de skal i gang med kapflyvninger.

HJ.