Trist,trist indgang til ugens konkurrencer.

Selv om jeg slet ikke kan acceptere, hvad Peter har gjort, så havde jeg det trods alt meget dårligt. Man bliver jo ikke mindre velset, med nogle lavere resultater med mellemrum – mesterskabsfri osv. Der var fest og humør over dig, når du optrådt ved auktioner mv. Din venlighed for det meste, kæmpe arbejde for brevduesporten. Der er et hul efter dig, og jeg vil savne dig som menneske, især det menneske, som ikke er sygelig konkurrence styret.

Vi andre havde en meget spændende weekend med duerne. Svær som sædvanligt, men med store præstationer af duerne, som egentlig er blevet sendt i pæn mængde. Vi har i min forening et medlem, som formåede at deltage på alle flyvningerne – 7 i alt uden dog at være et stort slag. Han formåede også at blive regionsvinder fra Soltau med unger, flot. Det er Kaj Jeppesen, eneste brevduemand i Fredericia og medlem hos os i 227.

Så til resultaterne:

Region Syd:

90: Jan Hasselstrøm 111 – med to duer.

92: Kaj Jeppesen 227

93: Anders Brøbech 073

94: Meldgaard & Jeppesen 070

Region Nord:

90: Kurt Andersen 031

92: Victor & Christian 113

93: Victor & Christian 113

94: Niels & Bente 165 med to duer.

Region Øst:

90: Folmer K. Mikkelsen 071

92: Jimmi Fredericia 199

93: Erik Henriksen 222

94: Kim Frederiksen 081

Langflyvningerne sluttede i denne uge, og i min sektion var der mesterskabs sejr til min nabo, Holger Wittke – stærkt Holger.

Jeg vil gerne sige et stort tillykke til alle jer, som løb med sejrene i denne uge.

Her i Viuf deltog vi i DdB på sportsflyvningen fra Soltau. Det gav en placering som nr. 6 i sektionen, og de tre andre også pænt placeret. I sektionen fik vi en tredjeplads efter Michael Th. Larsen på sportsflyvningen fra Garlstorf.

I vores klubhus blev det igen til hele tre sektionsvindere: Kaj Jeppesen, Michael Hansen og Michael Th. Larsen. – Ja, vi orker nærmest ikke at spise alle de lagkager eller kager, som vi nyder mandag aften, når vi har en sektionsvinder.

Nu glæder jeg mig til Hannover næste weekend – endelig en Hannover flyvning.

HJ.