Uha! Vi er virkelig pressede af den fugleinfluenza.

Vi må håbe, at der snart kommer en ordning, for når det først rammer vores landsudstilling, så pirres vi alvorligt. Per Graugaard har et godt indlæg på facebook.

I denne uge kom så vores to hanner hjem fra Huub Hermans. Den, jeg fik hjem i slaget, var velbygget og lidt stor, men med en dejlig stoisk ro. Det er en sjældenhed, og man glædes ved, at den er godt opdraget, hvor den kommer fra, og uden vildskab i generne.

Den skal parres med 209, den første unge efter topparret 1100/2409, som jeg fik for nogle år siden. Den er faktisk mor og bedstemor til en del af duerne i flyveslaget.

Den anden han blev nede hos Dino&Henrik, hvor den skal parres med 2409. Han er nemlig søn af tt-.  Couple hos Huub Hermans. Det bliver uden tvivl godt.

Den ene langflyverstamme krydset med den anden.

Det bliver måske duer, der kan vinde med på Freiburg med morgenslip. Ja, nu skal den flyvning jo først med på programmet. Jeg forstår egentlig udmærket de medlemmer, som kæmper godt for det, for hvorfor skal vi ikke også have en slags ”Barcelona” her i landet, og måske også for Norge og Sverige. Den må blot ikke kobles på mesterskabet med de andre én-dags langflyvninger. Hvis ikke, så vil jeg meget gerne stemme for den.

Tommy har haft et noget kompliceret år. Det har vi derfor også haft, men nu går det fint, så han skal på en ferie sammen med os. Siden her holder derfor også en uges fri. Holger Wittke er den store passer, mens vi er borte.

HJ.