Van Den Bulck i front.

Glædeligt at opleve Van Den Bulck duerne med fremme i sidste weekend. I vores sektion blev både den åbne og sporten vundet af duer fra den afstamning. Team Meldgaard havde både 1 og 3 i sektionen på sporten. Begge Van Den Bulck. De havde også en Kannibal på 2. pladsen. Han er bare go, ham Henrik. Han vinder nok også i morgen fra Halstenbek. – En Van Den Buck fra det avlsslag, han nu selv er medlem af,vandt den åbne flyvning for Michael Th. – I sektion 35 fejrede samme afstamning triumfer for Lasse Rasmussen.

Vores nye konkurrence i sektionen med område resultater funkede fint i søndags. Vi har en slagpræmierække på 250 kr. – 150 kr. – 100 kr. og en flaske rødvin. – Vores sydligste område – Gråsten/Als – havde kun deltagelse af to medlemmer med Klaus Nissen som vinder foran Johnny Plath. Sydlige vinde fortæller dog, at de andre er klar med duer til lørdag.

Vores vinder af Kolding området , 2142, er stadig ikke kommet fra den midt ugentlige træning. Det havde jeg nu heller ikke forventet. Han var nok vores største forventning til den nye sæson. Halv Bulck og halv de gamle blå.

Så må hans halvbrødre tage over, så det bliver alligevel spændende i morgen. Vejret ser ud til at blive ganske godt. En ren østenvind med ikke alt for høj temperatur, skal nok give os gode flyvninger, om end duerne ikke kommer væltende, som i sidste uge. De får også tid til at se sig lidt for, så ikke så mange flyver for langt. Vores 1. års får debut, og det er vores helt store spændingsfelt for morgendagen.

Jeg ønsker jer alle rigtig gode flyvninger.

HJ.