Varm omgang for duerne i Dapirace finale.

Det er forventelig, når vinden er i øst og op til 30 grader. Ikke en eneste træning har haft sådanne forhold.

Duerne kom da også meget spredt, nærmest to og to. Næsten 7 timer på vingerne i det vejr, var en hård nød at knække, men de første har formentlig ikke været nede for at drikke, så de var noget dehydrerede. Så snart, de var landet, blev de siddende, de havde helt glemt, at der i konkurrencen også var et element, der hedder ind over stregen.

Nu kom der ikke så mange lige efter hinanden, så de kunne tage det lidt med ro, fuldstændig ligeglade med Pouls ellers højlydte fløjten.

Tiden gik, men sidst på eftermiddagen var de hundrede først inde, og så var der ikke flere præmier at kigge efter. De fleste var også ved at være møre efter en lang dag med høj varme og stærk sol. Duerne fortsatte dog med at komme. Ved lukketid var der kommet 163. Straks næste dag begyndte de at komme i lind strøm. De er dygtige, vore duer.

Vi kom jo allerede kl. 9 om morgenen, så det var en lang dag med masser af hyggelig snak. Der var en flot atmosfære, også efter de øverste præmier var udløst.

Den flotte førstepræmie gik for en gangs skyld til Danmark ved Karina & John i Nykøbing Mors. 2. pr. til Tyskland ved Goets Guenter. 3. var fra Norge ved Team Nor-Pol. Da 4. pr. gik til Schweiz kan man sige, at de store præmier blev flot fordelt.

Vi fik også en due hjem, men uden for præmierne. Når vi arbejder med brevduer, skal man regne med, at det kan gå op og ned.

HJ.