Vejret er da fint?

Hverken duerne eller os skulle kunne ønske bedre vejr. For ungerne volder det stadig kvaler, men de gamle er vel ved at komme efter det, eller mangler vi bare alle de dejlige medvindsflyvninger. Har modvinden virkelig sorteret pænt i vore dueflokke. Hvis det er tilfældet, så har flere slag noget at tænke over, og det er måske godt endda.

Der loves flot vejr i både Tyskland og Danmark til på lørdag, men modvinden i Tyskland er måske ved at skride over i det nordøstlige hjørne, og det bliver det ikke nemmere af.

Selv om der kun er åben mellemdistance i denne uge, så vil vi deltage alligevel. Vi har ét-års, som har klaret sig glimrende på sektionsflyvninger, som skal ud at prøve sig af. Vi ender nok med at sende 4.

Og så er der godt nyt for ”Lego Star Wards”, som blev kendt først på året efter sin udflugt til Karlstad i Sverige. Efter hjemkomsten blev han langsomt trænet op igen, og i lørdags havde han comeback til kapflyvningerne. Det gjorde han særdeles fint og fløj sig ind i de 20 %. Nu bliver det så spændende, om han kan gøre det igen på lørdag, men mon ikke, han er i superform.

Vore unger er toptrænet og helt på mærkerne, men de bliver ikke kapfløjet.

Go’ sol.

HJ.