Vejret fortsætter med at være vores modspiller.

Flyvningerne blev udsat til søndag, og for de korte mellemdistancer så det ud til at være en god idé. For den lange og maraton flyvningen gik det i min optik knap så godt. De første duer var hjemme i pæn tid, men der var for længe mellem hjemkomsterne. Vi kan glæde os over, at vejrudsigterne til lørdag og fremover ikke trækker flere veksler på vores sindsstemning. I Holland og Belgien fortsætter de dog lystigt et par måneder mere. Lad os håbe for dem, at vejret er bedre her i efteråret.

Frank Jensen, 046 fortsatte fra München sin flotte stime med endnu en landsvinder. Anders Brøbech og Ivan Hansen fulgte ligeledes flot efter. Et stort tillykke til dem med en flot langflyversæson.

Fra Giesen landede landsvinderen på Sjælland i 242 hos Abdul Razeq Payenda Mohammad. Den var endda suverænt i front, så stort tillykke.

De korte mellemdistancer har næsten haft identiske resultatlister hele året. Hos os i sektion 32 satte John Engel 070 en tyk streg under sin dominans på disse flyvninger. De 10 første i sektionen gik ind hos ham. Først på plads 11 kom Michael Th. ind – Flot, John og tillykke, for det giver nok også et par mesterskaber. Fra Giesen havde Sønderjyllands andet topslag, Team Meldgaard de to første i sektionen. – Stort tillykke, Henrik, din partner i det Nordjyske, MC Hansen sluttede også flot af på den korte mellemdistance med de 7 første i sektionen.

Nu mangler vi kun de sidste udregninger af mesterskaber, es duer mv.

Hos Bodil og mig i Viuf haven kom duerne fint, men med en lidt for skrå indflyvning. Det betyder næsten altid, at vores duer ikke når med helt i top.

Vores første var “504” – “2401” – “502” – præcis de tre duer, som har gjort det bedst i sæsonen.

Noget andet er så, at det også var vores sidste kapflyvning. Mit helbred rasler desværre den forkerte vej, og jeg kan ikke længere magte mit arbejde i slaget. Bodil har passet rengøringen, træning af duerne, samt hjulpet mig med at pakke duerne til kapflyvningerne. Det kan bare ikke fortsætte på den måde. Vi har haft nogle flotte resultater i sommer, næsten på højde med sidste år, men jeg ønsker at slutte af, inden jeg ikke selv kan medvirke til det.

Alle avlsduer og kapflyvere vil blive solgt på M&C, og ungerne fra foråret vil blive solgt fra slaget en dag, inden så længe. – Jeg kommer snart med mere om salget af ungerne.

HJ.