Vejrprognoser

Som løslader i sektion 32 er jeg nødt til at følge med i vejrprognoserne. Her opdager man hvor forskellige, de kan være alt efter, hvem der laver dem. I dag kan jeg notere mig, at TV 2 vejret har meget skønt vejr til hele ruten på vores flyvning fra Altona i morgen. Wetter Online har derimod et noget andet syn på morgendagens vejr.

Her spår man temmelig mange skyer, men ikke nogen regn og med vind fra vest/sydvest. Jeg vælger at holde mig lidt til den dårligste og så håbe på, at den gode vinder. I går var vi ved grænsen for at træne vore duer til opgaverne på lørdag. Her var vejret nøjagtig som den dårligste udsigt for lørdag, og duerne fløj hjem med 13-1400 mpm. De kom i samlet flok lige med undtagelse af de sædvanlige nølere.

Det er min vurdering, at vejret lørdag bliver rigtigt godt flyvevejr, så, har man forberedt sine duer godt, så bør de med i aften. Vi har jo næsten kun ét-års at sende, men de har fået rigtig mange træningsture og på foreningstræningen fra grænsen i tirsdags kom de meget flot. Når de kan klare disse træninger på godt 80 km, så vurderer jeg, at de er parat til kapflyvning.

Vi skal i vores sektion afprøve beregningsområdesystemet. Det blev desværre forkastet i DdB, så derfor er vores afprøvning meget vigtig. Jeg vil prøve at lægge konklusioner frem over de opgjorte resultater i løbet af sæsonen. Vi bruger det gamle system sideløbende, så der er god basis for at få en optimal vurdering, når sæsonen er ovre.

Håber på god start for os alle i morgen.

HJ.