Vejrprognoser.

Når man skal vurderer ud fra DMI, så er det en pose blandede bolsjer, Wetteronline lover generelt bare lav temperatur og regn eller byger ét eller andet sted på lørdag. Det er næsten ens for alle dagene i den kommende tid. Ud af mit vindue her kan jeg skimte skyer, lidt blå himmel, lidt sol i ny og næ samt en dejlig frisk vind fra vest. Der skulle ellers komme en del regn i dag, men hvor? Måske her om en times tid. Hvis det er sådan, det også skal være på lørdag, så har jeg ingen betænkelighed ved at sende mine duer.

Luften virker ”ren”, så hvis bare varmen kan holde sig væk til efter weekenden, så får duerne godt flyvevejr. De kan måske blive lidt våde, men det betyder intet, når bare de har let ved at orientere sig. Det kan naturligvis påvirke placeringerne i sektionerne, men det gør stærk varme også, så det må vi leve med. Vi kan naturligvis også gøre, som Tommy kræver, hvis det regner, når vi venter på duer: Jeg forlanger en indendørs flyvning! Ja, ja i en hal måske! Li’som når de kører seksdagesløb. Så er alle lige!

Vi skal flyve Hannover og Stendal. Den sidste ligger ret øst og bliver nok den sværeste for duerne. Mit valg bliver formentlig, at lade enkehunnerne flyve den og overlade Hannover til enkehannerne, måske lige forstærket med ”Regionalen”-485. Hun kom godt nok ikke så godt i sidste uge, men er virkelig i hopla.

Mine ét-års er ved at finde sig selv og burde egentlig have debut i sektionen på lørdag. Her skal vi imidlertid flyve fra Soltau – små 300 km. Det er i mine øjne for langt at starte dem op i, så de må vente til næste uge. – Lidt en skam.

Jeg har haft lidt vrøvl med min telefon i vores smarte indberetningssystem. Den skulle jo gerne melde ok i terminalen, for ellers indberetter den ikke via sms. Det har ellers virket fint de sidste to år. Heldigvis har jeg fået gode råd, som har hjulpet. Én mente, at jeg blot skulle tage sim kortet ud og gnide siden med den lille guldplade mod et rent bukseben, så ville støv eller småsnavs forsvinde. Det hjalp. En anden mente, at jeg med en vatpind med Isopropylalkohol på, let skulle rense de forskellige stik, specielt det stik, som sættes bag i telefonen. Det er jo en nem måde at fjerne små fedtpartikler og andet snavs på. Han havde haft succes med den metode. – Så skulle andre end os have lidt problemer med at få telefonen til at tage ved, så kan I jo prøve dette.

En lille flaske Isopropylalkohol kan købes for ret små penge på apoteket eller hos Matas.

HJ.