Vestenvind og regn.

Efter en weekend med næsten klokkerent nordlig vind og nogle fremragende flyvninger, ser det ud til, at vi skal have flyvninger i en ret stærk vestenvind med gode muligheder for regnbyger undervejs.

Vi har været så heldige at få endnu et barnebarn i lørdags. Det betød meget pasning i de sidste mange dage, så jeg har ikke haft tid til at lave en research på resultaterne i lørdags, der gør det muligt at udpege en ”ugens rose”, men i min nærhed har jeg observeret super flotte resultater hos Tommy Gydesen 055 på alle DdB flyvninger. Han er bl.a. regionsvinder på Limburg endagsflyvning. Stort tillykke herfra.

Regionsvinder på Hannover blev Benny Vollertsen, 240. Flot fløjet. Jeg lagde også mærke til, at Brdr. Brøbech, 073 i suveræn stil blev landsvinder fra Limburg overnatning, og Landsformanden blev sektionsvinder fra Hannover i sektion 33.

Vores egne duer lavede også flotte præstationer, og det er jeg glad for. Flyvningerne var af stor sværhedsgrad, men fair. Den stærke modvind skilte ganske enkelt fårene fra bukkene. Fra Hannover blev vi 8 – 15 – 32 – 33 – 36 – 37 i sektionen. Fra Limburg en dags blev vi nr. 15 i sektionen. På begge sektionsflyvninger lå vores duer også med fremme, så jeg må gå ud fra, at vores ”nye” og unge duer har kvalitet. Vi mangler dog stadig én fra Limburg, og det er første gang i år, at vi mangler efter en lørdags flyvninger. Vi var ikke med på overnatsflyvningen.

Nu skal vi jo sende igen i aften, til Osnabrück desværre. Jeg hader faktisk denne station og har i tidens løb sat rigtig mange duer til på flyvninger derfra. Det er lidt mærkeligt, hvorfor flyvninger fra denne station er så uvorne, og jeg forstår ikke, at den fortsat figurerer på vores flyveplan. Det vil mine afsendelser i denne uge bære præg af, så jeg vælger at sende langt flere duer på sektionsflyvningerne.

HJ.