Vestenvinden hjalp os.

I øjeblikket har vi ikke den store gavn af diverse vejrudsigter. De skifter næsten fra time til time. I den forløbne weekend måtte vi udsætte, skifte stationer osv. Duerne undgik alligevel ikke at blive våde. Heldigvis undgik vi lyn, torden og skybrud, og så er det lettere for duerne at orientere sig med vinden fra vest.

Vi havde kun tid til at deltage i sektionen, og her gjorde vores ét års det igen fint. På sportsflyvningen fra Halstenbek – 218 km. blev Holger Wittke sektionsvinder, men vores blev 5,6,10 og 11, og vigtigt Michael Th. blev “nakket”. Vores to første var igen rene Van Den Bulck. De er lige startet, men to lørdage i træk mellem de 10 bedste i sektionen er da talentfuld. På den åbne havde Michael Th. så de 5 første i sektionen, og vi blev 7 og 8. Vigtigt: Her blev Holger “nakket”. Blandt de to var igen vores bund solide Van den Bulck han nr. 2402.

Resten af dagen kunne vi så se andres hjemkomster i DdB på computeren. Det var da ret interessant at følge. På mellemdistancen var det klart, at de slag, der er i gang med en super sæson, holdt det flot vedlige.

På sportsflyvningerne – 90 – lykkedes det flot for Torben Juhl 070 at vinde i Region Syd. Jeg har set på facebook, at det var en ren Van Den Bulck – flot r.bd. han i øvrigt, og så var det den eneste Torben havde afsendt. Ja, ja, godt vi har vores sportsflyvninger. I Region Nord vandt Fritz Jensen i 193, og i Region Øst var der sejr til Nadem Al Robai i 116.

På den åbne var det Meldgaard & Jeppesen og Team Meldgaard, der dominerede med de 6 første i Region Syd. I Region Nord var det igen i 193, det foregik. Her havde Sten Jensen de fire første. I øst var der sejr til Imdat Tomak i 004 med to duer.

På langdistancen, hvor duerne var flyttet fra Antwerpen til Giesen, landede de 10 hurtigste på Sjælland. Vi havde jo landsslip, og landsvinder blev Henrik Tang i 071 foran Lisbeth & Kim i 242. De fløj henholdsvis 1328 og 1327 mpm. det var hele 40 mpm. hurtigere end de næste i landet. I Region Nord landede den hurtigste hos M&C Hansen i 023, og i Syd hos Team Gorlinski i 220.

På trods af den ret sene løsladelse – 9.10 – så nåede der alligevel duer til Frederikshavn på dagen. Rigtig flot, og stort tillykke til alle vinderne.

Lad os krydse fingre for godt vejr til den korte mellemdistance på lørdag. Alle vores skulle gerne med her.

HJ.