Vi blev ramt af den farlige cocktail.

Alle de sydlige sektioner skulle starte deres flyvninger fra Hamburg området i lørdags. Vi trak løsladelsen, til vi fik nogle blå pletter mellem skyerne, men den tiltagende varme og østenvinden kunne vi ikke komme uden om.

Det blev virkelig en prøvelse for vore duer. Specielt vores sportsflyvning blev svær. Kun sektionsvinderen kom lidt over 1000 mpm. Den tilhørte Evald Christensen i Kolding. De andre duer kom som var de sluppet én slip og så over hele dagen. Den åbne flyvning havde en rimelig hurtig frontflok, hvor der blev fløjet over 1250 mpm. Langt de fleste kom også her ud i én slip over hele dagen. Jeg har hørt, at stort set alle duer er kommet hjem. Meldgaard & Jeppesen nappede de øverste to pladser.

Sidste på dagen fik jeg noget CMK i drikkevandet. Det skal modvirke stive muskler. Vi var heldige nok på begge flyvninger og blev 7 i sektionen på den åbne og 9 på sporten. Søndag fik både enkemænd og hunner bad.

Der er ingen tvivl om, at vi fik en super træning af duerne, som blot med en lille træningstur i løbet af ugen vil være meget klar til næste uges flyvninger, men nerverne hang løst hele lørdag eftermiddag. Det kunne også være gået helt galt.

I sektion 41 og 42, som også slap i Hamburgområdet, gik det også meget trægt, men duerne er vist også kommet hjem hos dem. jeg må indrømme, at jeg gav duerne noget Master Enke. Afføringen hos duerne kom hurtigt i orden igen.

Skal vi ikke krydse fingre for vesten vind  på lørdag.

HJ.