Vi er snart færdige!!

Aldrig før har jeg følt sådan, når vi nærmer os afslutningen. Måske er det på grund af mit løslader arbejde i sektionen.

Det er utroligt svært hver weekend i øjeblikket. Alle andre løsladere må vel have det på samme måde, men jeg mener dog også, at vi har gjort et sobert job.

I Nordtyskland samledes rigtig mange duer omkring Hamborg i lørdags. Region Nord havde flyttet sine slip til Altona, og jeg flyttede også vore slip til Quickborn. Vi har også mange unger med i øjeblikket, og dem skal vi jo passe ekstra godt på.

Jeg har det da sådan, at når alle duer er på vingerne, så bliver jeg helt dvask, og kan mest af alt bruge en lille lur. Den går dog ikke, man skal ud i slaget for at gøre klar til duernes hjemkomst. Jeg har altid haft det sådan, at der skal være ”fint” i slaget til duernes hjemkomst. Foder og grit gjort klar, samt elektrolytter og BS i vandet.

Vi måtte over middag, før duerne kunne slippes, så derfor gik resten af dagen med at få dem hjem. Alle flyvninger så dog ud til at gå fint. I starten i Tyskland var vejret ikke optimalt, men en dejlig sydvestlig vind i Jylland gav nogle pæne hastigheder, stigende op til Frederikshavn. Det blev generelt duerne i den østlige side af sektionerne, der kunne score toppræmierne. Meldgaard & Jeppesen i Aabenraa gav dog endnu engang et bevis på, at ingen regel er uden undtagelse.

Kaj Jeppesen i Fredericia havde en storartet dag. To sektionsvindere, og søndag kom ”Boeing 747” hjem efter flere ugers fravær efter Stendalflyvningen. Stor glæde hos familien, og også hos os andre i foreningen.

Vi fløj Magdeburg i DdB, og det gik rigtig fint med mange pæne hjemkomster. I region Øst måtte de udsætte til søndag. Jeg fornemmer, at hjemkomsterne var meget spredte, men med nogle høje vinderhastigheder.

Min nabo, Holger Wittke var igen flot med, men også i Viuf haven gik det pænt på trods af den ugunstige vind. På Magdeburg sport blev vi nr. 5 i sektionen, og på sektionens åbne flyvning nr. 2 i sektionen. Begge gange med duer efter superavleren 2409. På sektionens sportsflyvning blev vi nr. 9 i sektionen. Det var igen med sidste uges sektionsvinder 1210 af ”255” afstamning. Vores unger havde imidlertid en dårlig dag. Efter deres flotte resultater sidste uge, var de i denne uge ikke med i frontflokkene, men de kom da hjem.

I vores forening var der en særdeles flot sektionsvinder til Preben Nielsen, som virkelig har fået et flot come back i år.

HJ.