Vi nåede det det lige, inden uvejret brød ud.

Det er muligt, der er nogle i den østlige side af regionerne, der mangler duer fra i går. I den vestlige gik det strygende. Ja, sådan kan det skifte. Det var omvendt i sidste uge, men vi fik gennemført nogle flyvninger, hvilket ikke er tilfældet i både Holland og Belgien. Uvejret kom nede fra dem.

De største hastigheder blev opnået i region nord, ude ved vestkysten. I region øst var farten minimal, jeg håber, de har fået alle duer hjem. I vores region var farten også fin.Vinderne i de forskellige regioner var som følger:

SYD:

93: team Nicolaisen 207.

94: Ann & Flemming 028

 

NORD:

93: Kaj Ove Pedersen 180

94: Ulla & rene Rønn 232

 

ØST:

93: Flemming Pedersen 037

94: Kaenjan Jensen 114

I vores sektion blev vi regulært bøllebanket af slagene i Aabenraa. Meldgaard & Jeppesen tre gange og Ismet Agca på den åbne flyvning fra Lüneborg.

I vores nabosektioner ser jeg flot flyvning af folkene i Ribe, og jeg ser, at Lars F Hansen virkelig er kommet i gang. I 33 er der flot dominans af vejlefolkene John Madsen, Jørn Hedensted og Bente & Steen. På Fyn er det K:J Philipsen, Svend Kærgaard og HC Klitten.

I Viuf havde vi kun duer med i sektionen, og vi blev endnu mere flæsket af Aabenraa. På den åbne flyvning fra Garlstorf 264 km. var vi foreningsvinder, og den blev nr. 43 i sektionen. Her nappede Meldgaard & Jeppesen begge flyvninger med gamle duer, og det i særdeles overlegen stil. På ungeflyvningen var det Uwe-Mikael-Steffan, der dominerede.

STORT TILLYKKE TIL ALLE VINDERNE:

I morges var vejret fint til ungetræning. Tommy er hjemme på ferie, så han både fanger og slipper duerne. Det gik ganske godt.

HJ.